Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια θέση εργασίας στο ΙΤΕ, στο Ηράκλειο

Ένα άτομο θα προσληφθεί για τη «Διοικητική, Οικονομική, Τεχνική Υποστήριξη εργαστηρίων ΙΜΒΒ» (δηλαδή του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας) του ΙΤΕ.

Το άτομο που θα προσληφθεί πρέπει να έχει πτυχίο Πανεπιστημιου. Θα υπογράψει σύμβαση για 12 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης.
 
Απαιτούμενα προσόντα
 
• Πτυχίο ή δίπλωμα Ανώτατης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο ισότιμο τίτλο σπουδών της αλλοδαπής
 
• Γνώση χειρισμού εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου (MS OFFICE)
 
• Προϋπηρεσία σε υλοποίηση και διαχείριση Ερευνητικών Προγραμμάτων ή/και προγράμματα ΕΣΠΑ τουλάχιστον 2 ετών (οικονομική και διοικητική παρακολούθηση, επικοινωνία με εταίρους και φορείς, καταχώρηση στοιχείων σε πλατφόρμες διαχείρισης προγραμμάτων (π.χ. ΟΠΣ, ΠΣΚΕ), συλλογή απολογιστικών στοιχείων, προετοιμασία αναφορών ερευνητικών προγραμμάτων)
 
• Πολύ καλή γνώση αγγλικών (C1)
 
Επιθυμητά προσόντα
 
• Άριστη γνώση αγγλικών (C2)
 
Αιτήσεις ως τις 23 Μαρτίου 2024
 
Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης, δηλαδή το αργότερο μέχρι 23 Μαρτίου 2024.
 
Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με την ένδειξη: 
Αίτηση για θέση IMB-0596 Αντικατάσταση της πρότασης ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν 
ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων. 
 
Ολόκληρη η προκήρυξη υπάρχει εδώ.

Ευχόμαστε στους υποψήφιους καλή επιτυχία.

www.voltarakia.gr

ΕΣΤ

Φωτογραφία αρχείου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...