Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άλλες πέντε θέσεις στο Δήμο Ιεράπετρας

Άλλη μια προκήρυξη, την τρίτη κατά σειρά βγάζει "στον αέρα" για προσλήψεις ο Δήμος Ιεράπετρας.

Αυτή τη φορά για 5 άτομα χωρίς πτυχίο στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου. 
 
Τα άτομα που θα προσληφθούν θα έχουν ειδικότητα ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων.
 
Θα υπογράψουν σύμβαση 2 μηνών, ενώ για την πρόσληψη αρκεί και απολυτήριο γυμνασίου.
 
Οι υποψήφιοι θα πρέπει:
 
1. Να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.
 
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
 
3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση)
 
Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη: "Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους:
 
- είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
- είτε αυτοπροσώπως, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Ιεράπετρας, εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στον δικτυακό τόπο του Δήμου μας http://www.ierapetra.gov.gr/, καθώς και στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. 
 
Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας  ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα".
 
Καθώς η προθεσμία υποβολής αιτήσεων δεν αναφέρεται με συγκεκριμένες ημερομηνίες στην προκήρυξη, μπορούν οι ενδιαφερόμενο να απευθύνονται για πληροφορίες στην κ. Ρ. Παπατζανάκη, τηλ. 28423 40331, όπως αναφέρεται στο κείμενο της προκήρυξης, που αναρτήθηκε στο "Διαύγεια" και μπορείτε να βλέπετε εδώ.
 

Ευχόμαστε σε όσους αποφασίσουν να κάνουν την αιτησή τους καλή επιτυχία!

www.voltarakia.gr

ΕΣΤ

Φωτογραφία: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...