Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ραντεβού των ανέργων του Ηρακλείου στη Ροτόντα

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ΔΥΠΑ διοργανώνει το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, κατά τις ώρες 10:00 - 18:00, την 26η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ Ηράκλειο με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 30 επιχειρήσεις με πάνω από 800 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας. 
 
Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στη Rotonda Private Hall (Σοφοκλή Βενιζέλου Μίνωος & Πελασγών, 71303, Ηράκλειο, Κρήτη).
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες που αναζητούν εργασία. Η προεγγραφή (μπορείτε να την κάνετε εδώ) είναι προαιρετική και αφορά στην επιλογή ώρας προσέλευσης (timeslot) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
 
Σε περίπτωση μη προεγγραφής ή συμπλήρωσης του ορίου προεγγραφών, είναι δυνατή και η επιτόπια εγγραφή σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία του Rotonda Private Hall

Σημείωση: Αν ψάχνετε για δουλειά ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.