Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέση στο βιβλιοπωλείο του ΙΤΕ προκηρύσσεται εκ νέου

Στο νεοκλασικό κτίριο της φωτογραφία μας, επί της οδού Ζωγράφου 16, θα είναι η έδρα της απασχόλησης ενός ατόμου που θα προσλάβουν οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης (ΠΕΚ) του ΙΤΕ.

Η θέση (έκτακτου προσωπικού) έχει ως αντικείμενο τη διαχείριση του νέου Βιβλιοπωλείου των ΠΕΚ στο κέντρο του Ηρακλείου.
 
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την πώληση του κτιρίου του πρώην Γαλλικού Ινστιτούτου στο ΙΤΕ, καθώς επίσης και για τις δραστηριότητες που προβλέπεται να αναπτυχθούν σ' αυτό μπορείτε να διαβάσετε παλαιότερο ρεπορτάζ μας εδώ.
 
Αν θέλετε να δείτε την ανάρτηση που είχαμε κάνει όταν προκηρύχθηκε η θέση για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2023 μεταβείτε εδώ. Θα διαπιστώσετε πως μια βασική διαφορά μεταξύ πρώτης και δεύτερης προκήρυξης αφορά στο ωράριο απασχόλησης (από 6ήμερο αρχικά, γίνεται πενθήμερο τώρα).
 
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη θέση "Διαχείρισης Βιβλιοπωλείου" που εκ νέου προκηρύσσεται, συνεχίστε στην ανάγνωση.
 
Το ωράριο εργασίας του ατόμου που θα προσληφθεί θα είναι 40ώρες εβδομαδιαίως, 5ήμερο (από Τρίτη ως Σάββατο), σε ωράριο καταστημάτων.
 
Διάρκεια και είδος σύμβασης: Σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης.
 
Αντικείμενα εργασίας
 
• Άψογη εξυπηρέτηση των πελατών και επισκεπτών του κτιρίου, και ενημέρωση του κοινού για τα βιβλία των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης και για τις ερευνητικές δραστηριότητες του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας.
 
• Πωλήσεις βιβλίων εντός καταστήματος, εκτέλεση διαδικτυακών παραγγελιών (eshop), παραλαβή και τήρηση αποθέματος και ανεφοδιασμός του βιβλιοπωλείου.
 
• Φροντίδα για την εύρυθμη λειτουργία του Βιβλιοπωλείου, και εν γένει του χώρου εισόδου & αυλής του κτιρίου (εποπτεία και καθοδήγηση των συνεργείων καθαρισμού, συνεργείων συντήρησης ή φύλαξης κ.λπ.).
 
• Υποστήριξη, σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας, της διοργάνωσης βιβλιοπαρουσιάσεων και άλλων εκδηλώσεων (ετοιμασία αίθουσας, ετοιμασία ενημερωτικού υλικού για τα social media και τον Τύπο, συνεργασία με τεχνικούς ήχου & 
εικόνας για βιντεοσκοπήσεις και μεταδόσεις εκδηλώσεων, υποστήριξη και φιλοξενία προσκεκλημένων ομιλητών).
 
Για όλα τα παραπάνω, ο υποψήφιος/υποψήφια που θα επιλεγεί θα εκπαιδευτεί περαιτέρω για τους πρώτους 1-2 μήνες στα κεντρικά γραφεία των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης στα Βασιλικά Βουτών, Κτιριακό Συγκρότημα ΙΤΕ, και καθ’ όλη της 
διάρκεια της εργασίας του/της θα συνεργάζεται με το Εμπορικό Τμήμα, το Τμήμα Επικοινωνίας και τη Γραμματεία των ΠΕΚ στο Ηράκλειο ή/και στην Αθήνα.
 
Για όλα τα παραπάνω, ο υποψήφιος/υποψήφια που θα επιλεγεί θα εκπαιδευτεί περαιτέρω για τους πρώτους 1-2 μήνες στα κεντρικά γραφεία των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης στα Βασιλικά Βουτών, κτιριακό συγκρότημα ΙΤΕ, και καθ’ όλη της διάρκεια της εργασίας του/της θα συνεργάζεται με το Εμπορικό Τμήμα, το Τμήμα Επικοινωνίας και τη Γραμματεία των ΠΕΚ στο Ηράκλειο ή/και στην Αθήνα.
 
Προσόντα (συνεκτιμώμενα)
 
Οι υποψήφιοι/υποψήφιες θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω προσόντα:
 
1. Πτυχίο ΑΕΙ, κατά προτίμηση σε αντικείμενο σχετικό με την εκδοτική δραστηριότητα των ΠΕΚ (βλ. https://www.cup.gr/ > Κατηγορίες Βιβλίων)
 
2. Οποιαδήποτε προϋπηρεσία σε αντικείμενο σχετικό με τον χώρο του βιβλίου (με ένσημα ή με βεβαίωση εργοδότη). Η προϋπηρεσία κατά προτίμηση να είναι στον χώρο των πωλήσεων βιβλίων.
  
3. Εμπειρία σε χρήση εφαρμογών ERP (για πωλήσεις και έκδοση παραστατικών). Εμπειρία στο ERP SAP θα συνεκτιμηθεί. 
 
4. Άριστη χρήση Η/Υ, καλές γνώσεις στις τεχνολογίες και τα κανάλια των ψηφιακών και κοινωνικών μέσων 
5. Άριστη χρήση της ελληνικής γλώσσας και καλή γνώση (Β2) της αγγλικής γλώσσας. 
 
6. Προϋπηρεσία ή γνώση του ευρύτερου πανεπιστημιακού και ερευνητικού οικοσυστήματος της Κρήτης (επειδή το κτίριο θα λειτουργεί και ως χώρος δραστηριοτήτων και εκθέσεων ή εκδηλώσεων ολόκληρου του ΙΤΕ).
 
7. Προηγούμενη εμπειρία σε διοργάνωση εκδηλώσεων, σε θέσεις επικοινωνίας ή δημοσίων σχέσεων.
 
Αιτήσεις ως τις 8 Μαρτίου 2023
 
Όσοι/-ες επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλούνται να υποβάλουν τα κάτωθι δικαιολογητικά μέχρι τις 8 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00 αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με απλό mail, ή μέσω WeTransfer, σημειώνοντας στο subject «Θέση Διαχείρισης Βιβλιοπωλείου».
 
Απαιτούμενα δικαιολογητικά
1. Αίτηση.
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, συνταγμένο στα ελληνικά. 
3. Απλά αντίγραφα βασικών τίτλων σπουδών, λοιπών τίτλων σπουδών και πιστοποιήσεων.
4. Αποδεικτικά προϋπηρεσίας, βεβαίωση ασφάλισης στον ΕΦΚΑ, βεβαίωση εργοδότη, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα απαιτούμενα προσόντα και τα στοιχεία που θα αναφέρονται στο βιογραφικό.
 
Οι ενδιαφερόμενοι άνδρες πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα απ’ αυτές καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης.
 
Περισσότερες πληροφορίες
 
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο κείμενο της προκήρυξης που αναρτήθηκε στο "Διαύγεια" και σας το έχουμε εδώ.
 
Ευχόμαστε στους υποψήφιους καλή επιτυχία.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία αρχείου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...