Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέση στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, που εδρεύει στην οδό Χατζοπούλου 9, στην Αθήνα, ανακοίνωσε πως θα προσλάβει με σύμβαση έργου ένα "Ελεγκτή -ρια οικονομικών αποδόσεων Β".

Το άτομο που θα προσληφθεί θα εργαστεί για 23 μήνες (Φεβρουάριος 2024 - Δεκέμβριος 2025) και θα αμοιφθεί με γύρω στις 34.500 ευρώ (χωρίς το ΦΠΑ).
 
Ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα υποψηφίων  
 
1. Πτυχίο ανωτέρας/ανωτάτης εκπαίδευσης οικονομικών.
 
2. Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών στο πεδίο των οικονομικών.
 
3. Καλή γνώση αγγλικών.
 
Έλεγχος στο πλαίσιο συνέντευξης:
 
1. Αντίληψη και κατάλληλη προσέγγιση για την ικανοποίηση των απαιτήσεων της θέσης.
2. Αντίληψη των απαιτήσεων των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων και της λειτουργίας των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.
3. Οργανωτικές ικανότητες.
4. Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας στο πλαίσιο ομάδας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν σχετικό φάκελο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη  διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ο φάκελος θα περιέχει την αίτηση συμμετοχής σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, μαζί με τα απαιτούμενα για την απόδειξη προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους δικαιολογητικά, πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα (π.χ. πτυχία, διπλώματα ξένων γλωσσών, βεβαιώσεις σεμιναρίων και εργοδοτών κ.λπ.).
 
Η προθεσμία υποβολής αίτησης μαζί με τα αιτούμενα δικαιολογητικά λήγει 13 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14:00.
 
Ολόκληρη η προκήρυξη υπάρχει εδώ.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία αρχείου.
 
Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...