Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Open Day από τη SKY express στο Ηράκλειο 

Η SKY express αναζητά υποψηφίους που ενδιαφέρονται να ανοίξουν τα επαγγελματικά τους φτερά και να ενταχθούν στην ομάδα του πληρώματος καμπίνας. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία πραγματοποιεί Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 στο αεροδρόμιο Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης", κατά τις 13.00 έως τις 17.00 (1ος όροφος, γραφείο SKY express).

Η εταιρεία αναζητά υποψήφιες και υποψήφιους, οι οποίοι με βάση το Ηράκλειο θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο δίκτυο προορισμών εσωτερικού της SKY express.
 
Κατά τη διάρκεια του Open Day οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν διά ζώσης με στελέχη της εταιρείας, να ενημερωθούν αναλυτικά για τις ευκαιρίες καριέρας στα πληρώματα καμπίνας και να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την εμπειρία και τις δεξιότητές τους.
 
Προϋποθέσεις για τους συμμετέχοντες
 
- να παρουσιαστούν στο Open Day με το επικαιροποιημένο βιογραφικό τους σημείωμα (CV).
- να είναι άνω των 18 ετών.
- να είναι κάτοχοι απολυτηρίου λυκείου.
- να έχουν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η γνώση επιπλέον γλωσσών θα αξιολογηθεί θετικά.
 
Η SKY express διαθέτει αδειοδοτημένη σχολή αεροσυνοδών, ενώ όλα τα πληρώματα της εταιρείας έχουν πρόσβαση σε πρόγραμμα παροχών υγείας.
 
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ.
Δείτε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της Sky Express εδώ.
 
www.voltarakia.gr
Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...