Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσληψη δημοσιογράφου στη Στερεά Ελλάδα

Την πρόσληψη με επιλογή, ενός  δημοσιογράφου, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη των αναγκών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Η επιλογή θα γίνει από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος θα καθορίσει τις δραστηριότητες και τα ειδικότερα καθήκοντα με τα οποία θα απασχοληθεί.

Ο προσλαμβανόμενος πρέπει να είναι μέλος αναγνωρισμένης στην Ελλάδας επαγγελματικής δημοσιογραφικής οργάνωσης και να έχει δεκαετή προϋπηρεσία που να αποδεικνύεται από την καταβολή των εισφορών του στον οικείο ασφαλιστικό φορέα, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου.

Ο δημοσιογράφος υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Περιφερειάρχη, προσλαμβάνεται με απόφαση του Περιφερειάρχη η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και συνάπτει ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ίση με το υπόλοιπο της θητείας του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Ολόκληρη η προκήρυξη, που αναρτήθηκε στο "Διαύγεια" την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024, υπάρχει εδώ.

Υποβολή αιτήσεων: Οι αιτήσεις με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, υποβάλλονται : α) αυτοπροσώπως ή β) με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην Διεύθυνση Διοίκησης Π. Στ. Ε., Λ. Καλυβίων 2 - Λαμία - Τ. Κ. 351 32 (τηλ. : 22313-54709).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) ημερολογιακών ημερών, από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο τοπικές εφημερίδες του Νομού Φθιώτιδας. Εάν η τελευταία ημέρα είναι κατά το νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία αρχείου.

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...