Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβιώνουν το έθιμο της παλιάς καντάδας!

Όμορφες μελωδίες, που θα φέρουν στο νου νοσταλγικές εικόνες παλαιότερων εποχών, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 στα Μάλια.

Η Χορωδία Μαλίων με μαέστρο το Ν. Αντωνακάκη, μουσικοί, κανταδόροι, κιθάρες θα αναβιώσουν ξανά το έθιμο της παλιάς καντάδας, ξεκινώντας από το πρώην Δημαρχείο Μαλίων στις 7.00 μ.μ. το απόγευμα.
 
Πολυαγαπημένα, αξέχαστα, νοσταλγικά και μελωδικά τραγούδια, όπως το "Μινόρε της αυγής", "Σ'αγαπώ", "Πάμε σαν άλλοτε", "Μενεξέδες και ζουμπούλια" και πολλά άλλα, περιλαμβάνονται σε μια διαφορετική μουσική παρέλαση στα γραφικά σοκάκια των Μαλίων.
 
Η Χορωδία Μαλίων απευθύνει κάλεσμα σε όλους μας να πάμε και να τα τραγουδήσουμε μαζί. Να ταξιδέψουμε στο ρομαντικό παρελθόν που τα αγόρια έκαναν καντάδες στα κορίτσια και που η μουσική ήταν πλημμυρισμένη από ευαισθησία! 
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία: Από προηγούμενη αναβίωση καντάδας στα Μάλια.

Σημείωση: Αν σας αρέσει να μαθαίνετε καλά και ρομαντικά νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.