Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ "Αντίβαρο"

Ξεκινά την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 το 9ο Φεστιβάλ "Αντίβαρο" με συναυλία του Ψαρογιώργη στις 9 το βράδυ, στο θεατράκι της οδού Κριτοβουλίδου 17, στο Ρέθυμνο. 

Για την βραδινή συναυλία της Κυριακής με τον Ψαρογιώργη (λαούτο, τραγούδι) και τον Γιάννη Παπατζανή (κρουστά, τραγούδι) δεν υπάρχουν πλέον εισιτήρια. Για το λόγο αυτό προστέθηκε (και) απογευματινή παράσταση στις 7 μ.μ. για την οποία υπάρχουν θέσεις, με τηλέφωνο κράτησης το 6988-399325. 

Ο Ψαρογιώργης, γοητευμένος από την μυσταγωγική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στις δυο περυσινές του συναυλίες στον ίδιο χώρο, συμπράττει και φέτος με τον Γιάννη Παπατζανή στα κρουστά και το τραγούδι, για να προσφέρουν μια ακόμα δυναμική μουσική εμπειρία. 
 
Ευχάριστη έκπληξη από την πλευρά των διοργανωτών αποτελεί το γεγονός ότι η τιμή του εισιτηρίου (10 ευρώ, μειωμένο 8 ευρώ) παραμένει στα ίδια επίπεδα σχεδόν μια δεκαετία τώρα.
  
Οι μουσικές εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 3 και στις 10 Μαρτίου 2024 με τον Haig Yazdjian και τους Ζαχάρη Σπυριδάκη Γιώργη Μανωλάκη αντίστοιχα.  
 
Οι θεατρικές παραστάσεις ξεκινούν στις 21 Μαρτίου 2024 με την πρώτη παράσταση του θεάτρου "Αντίβαρο", που φέτος σκηνοθετεί η Βέρα Κασωτάκη. 
 
Δωρεάν παράσταση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου
 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το "Αντίβαρο" υπόσχεται δωρεάν παράσταση για το κοινό με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στις 27 Μαρτίου, ενώ στις 30, 31 Μαρτίου υποδέχεται «Το Τηλεφώνημα» του Θανάση Τριαρίδη σε σκηνοθεσία Δήμητρας Λαρεντζάκη. 
 
Ακολουθούν η «Τουρκομερίτισσα» με την Λένα Ουζουνίδου και τον Δημήτρη Καρατζά στις 6 και 7 Απριλίου, η «Ολεάννα» του Ντέηβιντ Μάμετ σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαυρόπουλου (13 και 14 Απριλίου), μια παράσταση που έρχεται από την Θεσσαλονίκη, η «Διάφανη» σε σκηνοθεσία Περικλή Μοσχολιδάκη που παίζεται για 4η χρονιά στην Αθήνα (20 και 21 Απριλίου) και το Φεστιβάλ κλείνει με μια δεύτερη παραγωγή του θεάτρου Αντίβαρο, τον Βόυτσεκ του Γκέοργκ Μπύχνερ, σε σκηνοθεσία Μαριλένας Μελαχροινού από τις 24 ως τις 28 Απριλίου.  
 
Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 9 μμ ακριβώς. Το τηλέφωνο για κρατήσεις παραμένει: 6988 399325.  
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία του Ψαρογιώργη.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδηλώσεις, οι συναυλίες, τα θέατρα, τα σινεμά, κι όλα τα νέα τα καλά, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.