Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Περβολαράκης solo!

Την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:30 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο Ηράκλειο τον Γιώργο Περβολαράκη solo!

κλασική κιθάρα, φωνή, soundscapes (ηχοτοπία), electronics
 
Ο διακεκριμένος μουσικός Γιώργος Περβολαράκης επιστρέφει στο Ηράκλειο, τη γενέτειρά του, για να παρουσιάσει και να ηχογραφήσει ζωντανά στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» την 5η εκδοχή του "FAFLÁGOS – New*Sea*Wave".
 
Ο Γιώργος Περβολαράκης είναι ιδρυτικό μέλος των πολυβραβευμένων και πολυταξιδεμένων σε διεθνή φεστιβάλ μουσικής και θεάτρου Miscelanea Guitar Quartet, Dr.Opin και Breloque Theater Group, πρόσφατα δε βραβευμένος με το STELLA*20 της ASSITEJ Austria για τη σύνθεση και εκτέλεση επί σκηνής της μουσικής στη βασισμένη στο μυθιστόρημα Ο ηλίθιος του Φ. Ντοστογέφσκι θεατρική παράσταση “IDIOTen-die welt steht kopf” («ΗΛΙΘιοι – ο κόσμος έχει έρθει τα πάνω κάτω»), παραγωγής του TATU Theater Salzburg.
  
Οι σόλο συναυλίες του Γιώργου Περβολαράκη αποτελούν συνολικά ένα πείραμα εν εξελίξει μέσα στoν χρόνο. Η συγκεκριμένη 5η εκδοχή αποτελεί ένα πλούσιο –πολυγλωσσικό και πολυπολιτισμικό– μουσικό ψηφιδωτό στον πυρήνα του οποίου λάμπει η κλασική κιθάρα, άλλοτε μέσα στη μοναχικότητά της από την μπαρόκ εποχή μέχρι το εύθραυστο σήμερα κι άλλοτε συνδεδεμένη με εφέ ηλεκτρικής κιθάρας και πλαισιωμένη από ηχοτοπία (soundscapes) σχεδιασμένα από τον ίδιο, καθώς και από διακριτικούς έως και πιο θορυβώδεις ηλεκτρονικούς ήχους, με το θέατρο να αναδύεται μέσα από τη μουσικότητα και τη μουσική μέσα από τη θεατρικότητα.

www.yorgospervolarakis.com

Ηχοληψία & Φώτα: Δημήτρης Χατζάκης
Τιμή γενικής εισόδου: 8 ευρώ
 
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων από 01.08.22:
Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», Βιβλιοπωλείο «Το Φωτόδεντρο», Ο Καφενές του Καγιαμπή, Bunker Print Lab, Δισκόραμα
 
Με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου – Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και της ΔΗ.Κ.Ε.Η
 
Φωτογραφία: Harald Gaukel
Επεξεργασία: Ragna Heiny

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδηλώσεις, οι συναυλίες, τα θέατρα, τα σινεμά, κι όλα τα νέα τα καλά, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.