Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή πολύχρωμη σε Λίμνη Αγιάς, πάρκο βοτανικό και Ομαλό!

Είναι οι ημέρες μας άχρωμες; Θέλουμε να τις κάνουμε πολύχρωμες; Τώρα μπορούμε, ξεκινώντας από την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, με συμμετοχή στην εκδρομή που θα γίνει στη διαδρομή Βοτανικό Πάρκο - Ομαλός - Λίμνη Αγιάς.

Την εκδρομή διοργανώνει το Terra Santa Travel με αναχώρηση από το Ηράκλειο και τιμή συμμετοχής 20 ευρώ!
 
Οι διοργανωτές μας καλούν να ζήσουμε μια ημέρα "μέσα στην αρμονία και την πολυχρωμία της φύσης, στο Μοναδικό Βοτανικό Πάρκο" και να αφήσουμε "την παλέτα της φύσης να μας εντυπωσιάσει"...
 
Το πρόγραμμα της "πολύχρωμης" εκδρομής το περιγράφουν ως εξής: "Αναχώρηση το πρωί για  τους πρόποδες των Λευκών Ορέων κάνοντας στάση για καφεδάκι. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας ανάμεσα από καταπράσινα χωριά και θα φτάσουμε στους πρόποδες των Λευκών Ορέων που σε μια εκταση 200 στρεμμάτων γεμάτη με φρουτόδεντρα απ' όλο τον κόσμο, βότανα, αλλά και καλλωπιστικά φυτά σε ενα πάρκο αλλιώτικο! Το μοναδικό Βοτανικό Πάρκο στη Κρήτη (παραμονή περίπου 2,5 ώρες). Έπειτα θα ανηφορίσουμε για το χωριό Ομαλός που βρίσκεται σε ενα υπέροχο φυσικό περιβάλλον που μας γοητεύει πάντα οπου θα εχουμε το γευμα μας και θα γευτουμε νοστιμες παραδοσιακές συνταγές. Το απογευμα θα παρουμε το δρόμο της επιστροφής, κάνοντας μια  στάση για καφέ σε μια υπέροχη τοποθεσία που οι εικόνες χαλαρώνουν τον επισκέπτη τη Λιμνη Αγιάς. Ένας σημαντικός υδροβιότοπος όπου θα έχουμε το χρόνο να κάνουμε τη βόλτα μας στη λίμνη να απολαύσουμε το καφεδακι μας, καθώς και το τοπίο".
 
Στην τιμή των 20 ευρώ ανά άτομο περιλαμβάνονται:
 
* Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Συνοδός του γραφείου.
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751, fax: 28970 42569

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr

Φωτογραφία: Από τη σελίδα το Βοτανικού Πάρκου στο facebook

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές και οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.