Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή στα λουτρά Πόζαρ από Ηράκλειο

Θέλεις να ξεκουραστείς κάνοντας SPA σε φυσικές πισίνες; Να κάνεις ένα υπέροχο ταξίδι υγείας και ευεξίας; Τότε τα λουτρά Πόζαρ είναι ο προορισμός σου!

Το Terra Santa Travel διοργανώνει εκδρομή στο δημοφιλές θέρετρο της Βορείου Ελλάδας με αναχώρηση από το Ηράκλειο στις 31 Μαΐου 2024.

Με 285 ευρώ ανά άτομο, τιμή στην οποία συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων πρωινό και δείπνο σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.

Λιτόχωρο - Μονή Αγίου Διονυσίου - Λουτρά Πόζαρ – Λουτράκι Αριδαίας - Παναγία Σουμελά - Έδεσσα - Νάουσα - Άλσος Αγίου Νικολάου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της εκδρομής περιγράφεται από τους διοργανωτές ως εξής:

1η ημέρα, 31 Μαΐου 2024

Συγκέντρωση το απόγευμα στο λιμάνι Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για τον Πειραιά.

2η ημέρα, 1 Ιουνίου 2024

Άφιξη στον Πειραιά νωρίς το πρωί επιβίβαση στο πούλμαν και με τις κατάλληλες στάσεις για καφέ, θα φτάσουμε στο Λιτόχωρο και θ’ ανεβούμε ένα μικρό κομμάτι του Ολύμπου μέχρι το πολύ όμορφο μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπο. Το πρώτο μοναστήρι που βρίσκεται λίγο ψηλότερα έχει χτιστεί το 1543 από τον ίδιο τον Άγιο Διονύσιο το οποίο δυστυχώς ανατινάχθηκε από τους Γερμανούς το 1943. Στην Μονή φυλάσσονται Άγια λείψανα, τίμιο ξύλο και εικόνες του 15ου αιώνα. Θα μάθουμε την ιστορία της Μονής και τον βίο του Αγίου, θα προσκυνήσουμε και θα συνεχίσουμε στο Λουτράκι Αριδαίας που βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ελληνο-σκοπιανά σύνορα και δίπλα στις όχθες του ποταμού που διασχίζει την περιοχή. Πρόκειται για τον θερμοπόταμο που πηγάζει από τα φημισμένα Ιαματικά Λουτρά Πόζαρ, τα οποία με σταθερή θερμοκρασία 37oC αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής. Check in στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο -διανυκτέρευση.

3η ημέρα, 2 Ιουνίου 2024

Πρωινό και αναχώρηση για το όρος Βέρμιο όπου θα επισκεφτούμε την ιερά μονή της Παναγίας Σουμελάς. Θα μάθουμε την ιστορία της θαυματουργής εικόνας, θα προσκυνήσουμε και θα συνεχίσουμε για την πανέμορφη πόλη της Έδεσσας. Επίσκεψη στο πάρκο των ορμητικών καταρρακτών που βρίσκονται στην άκρη ενός σμιλεμένου από το νερό βράχου -που λέγεται και «φρύδι της πόλης»- και αποτελούν τους μεγαλύτερους στα Βαλκάνια. Κατόπιν για την όμορφη Νάουσα η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Βέρμιο και επίσκεψη στο άλσος του Αγίου Νικολάου, ένα επίγειο παράδεισο με άφθονα τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων, που συνεπαίρνει τον επισκέπτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο -διανυκτέρευση.

4η ημέρα, 3 Ιουνίου 2024

Μετά το πρωινό μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε τη λουτροθεραπεία μας στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και να επωφεληθούμε από τις ευεργετικές ιδιότητες των νερών. Στη λουτρόπολη υπάρχουν δύο υδροθεραπευτήρια, το πρώτο λειτουργεί από το 1960 και το δεύτερο από το 2005. Και τα δύο υδροθεραπευτήρια έχουν μικρές πισίνες που λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ γεύμα με μουσική και διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα, 4 Ιουνίου 2024

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, θα αναχωρήσουμε για τον Πειραιά. Με τις κατάλληλες στάσεις για καφέ και φαγητό, με τα χαμόγελα να περισσεύουν, θα φτάσουμε το απόγευμα στο λιμάνι και θα επιβιβαστούμε στο καράβι για το ταξίδι της επιστροφής.

6η ημέρα, 5 Ιουνίου 2024

Άφιξη στο Ηράκλειο.

Τιμή ατόμου € 285

Περιλαμβάνονται:

*          Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο οικονομική θέση

*         Πούλμαν για τις μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

*          3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* Plus

*          3 Δείπνα

*          Πρωινό μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο

*          Συνοδός του γραφείου

*          Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης.

*          Διόδια

Δεν περιλαμβάνονται:

*         Ποτά στα δείπνα

*          Δημοτικός φόρος ξενοδοχείου

Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 η ΑΒ3 30 € και οι 2 διαδρομές

Διαφορά μονόκλινου € 80

Παιδιά από 4-11 ετών σε δωμάτιο με 2 ενήλικες 260€

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel: Γούβες 70014 Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751.

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr

Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής 30% της αξίας του εισιτηρίου.

www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία από την Αγία Θεοδώρα  (InTime-Αll rights reserved)

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές και οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.