Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πεζοπορική εκδρομή στο Πάνω Μεραμπέλο

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 ο πεζοπορικός σύλλογος "Μινωικές Στράτες" διοργανώνει εκδρομή από το Ηράκλειο στο Πάνω Μεραμπέλο.

Οι διοργανωτές περιγράφουν την εκδρομή ως εξής: "Χειμωνιάτικη εκδρομή στο Βορειοδυτικο τμήμα του νομού Λασιθίου, σε μια πανέμορφη περιοχή με πολλούς μικρούς ημιορεινους παραδοσιακους οικισμούς, μετόχια, πολλά μικρά φαράγγια, έχει ο σύλλογος μας αυτή την εβδομάδα.
 
Στην ευρύτερη περιοχή του Νοφαλια, τα Περαμπελα, η Μακρυγεννησα, το πάνω μέρος του φαραγγιού των Χαλασματων, με τους μικρούς οικισμούς Κουδουμαλος και Φινοκαλια, σε μια Φυσιολατρικου τύπου πορεία, με αργούς ρυθμούς, στην όχι τόσο συχνά επισκέψιμη αυτή γωνια του Πάνω Μεραμπελου.
 
Μετά την πορεία θα πάμε στην πολύ γνωστή σε όλους μας Ελουντα, χωρίς τον πολύ κόσμο της καλοκαιρινής περιόδου, για βόλτα, μπάνιο, καφέ ή φαγητό.
 
Αναλόγως καιρικών συνθηκών, δύναται να προσαρμοστει η πορεία με τυχόν αλλαγές και για την καλύτερη διεξαγωγή της.
Ωρες πορείας 03.30-04.00, Β.Δ.1.
 
Αναχώρηση 08.30, λιμάνι, Αστικό ΚΤΕΛ, πιθανή ώρα επιστροφής 18.30".
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία Ελούντας: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές και οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.