Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή σε 3 ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!

Εκδρομή εξαιρετική σε 3 Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε μοναδική τιμή! Ταξίδι με ξεχωριστή αύρα και ένα θαυμάσιο πρόγραμμα σε: Βελιγράδι - Νόβι Σαντ - Βουδαπέστη - Βιέννη - Σάλτζμπουργκ - Θεσσαλονίκη.

Αναχώρηση από το Ηράκλειο στις 24 Νοεμβρίου 2023 για ένα χορταστικό ταξίδι, σε 4άστερα ξενοδοχεία, σε μποέμικες συνοικίες, κομψά καφέ, βιεννέζικη σοκολάτα, βιολιά τσιγγάνικα, ποτάμια με γέφυρες, όπερες, μπαρόκ εκκλησιές και κλασικές μουσικές.

Μόνο με 720 ευρώ κατ' άτομο!

Η ξεχωριστή αυτή εκδρομή διοργανώνεται από το Terra Santa Travel, που περιγράφει το πρόγραμμα ως εξής:

1η ημέρα, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, Ηράκλειο
Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό και επιβίβαση στο πλοίο.

2η ημέρα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, Πειραιάς – Θεσσαλονίκη (535 χιλ)
Άφιξη στο Πειραιά και επιβίβαση στο πούλμαν, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη με τις κατάλληλες στάσεις. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, Θεσσαλονίκη - Βελιγράδι - Νόβι Σαντ (727 χιλ)
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του Βελιγραδίου. Η Σερβία έχει τη δική της μεγάλη ιστορία, την οποία θα ακούσουμε από τον ξεναγό μας. Άφιξη στο Νόβι Σαντ, μια συναρπαστική πόλη με βαρύ παρελθόν που καλπάζει στο μέλλον απολαμβάνοντας -όσο τίποτα- το παρόν! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, Νόβι Σαντ - Βουδαπέστη (296 χιλ)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και σήμερα θα γνωρίσουμε την ομορφότερη πόλη της Σερβίας. Μποέμ συνοικίες, γραφικά ταβερνάκια, κομψά καφέ, σύγχρονα καταστήματα σε συνδυασμό με μια πλούσια ιστορία συνθέτουν το γοητευτικό προφίλ μιας πόλης που διακρίνεται για τη ζωντάνια και την ξεχωριστή της αύρα. Αντισυμβατική γειτονιά των Βαλκανίων που εξελίσσεται σε μια από τις πιο ανερχόμενες πόλεις της Ευρώπης και που παρά το βαρύ παρελθόν της, ζει στο παρόν και επενδύει στο μέλλον. Ορθόδοξοι ναοί και ιστορικά μοναστήρια από τη μία, κομψά καταστήματα, καφέ και μπαρ από την άλλη, δίνουν τον παλμό σε ένα ταξίδι που συνδυάζει το παλιό και το νέο-αναγεννημένο από τις στάχτες του, λαμπερό όσο ποτέ. Σιγά - σιγά ο δρόμος θα μας οδηγεί στα σύνορα Ουγγαρίας και στην πόλη του Σέγκετ. Το απόγευμα το «Μαργαριτάρι του Δούναβη», η πανέμορφη Βουδαπέστη μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεσή μας για μια πρώτη γνωριμία με την Μαγυάρικη πρωτεύουσα που την χωρίζει ο Δούναβης και την ενώνουν οι πανέμορφες γέφυρές του. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά κρουαζιέρα στον Δούναβη για να θαυμάσετε εν πλω τα φωταγωγημένα κτίρια της πόλης με την μακροχρόνια ιστορία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, Βουδαπέστη
Πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν και ξεκινάμε για την ξενάγηση της βασίλισσας της τσιγγάνικης μουσικής. Θα γνωρίσουμε την πόλη που χωρίζεται από το Δούναβη, στη Βούδα και την Πέστη. Η Βούδα πάνω σε χαμηλούς λόφους, η Πέστη απέναντί της σε μεγάλη πεδιάδα. Στη μέση ο γαλάζιος Θεός ο Δούναβης. Θα αρχίσουμε την ξενάγησή μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και την Όπερα. Ύστερα, διασχίζοντας τον Δούναβη, θα βρεθούμε στην Βούδα για να δούμε τον Πύργο των Ψαράδων, την θαυμαστή εκκλησία του Ματία και θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη από τον λόφο του Γκέλερτ και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη. Γεύμα και το απόγευμα ελεύθερο να χαρείτε το «Παρίσι της Ανατολής». Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας επισκεπτόμενοι τα πραγματικά αξιόλογα μουσεία της πόλης. Επισκεφθείτε τις θέρμες της πόλης, τo Κοινοβούλιο, την Εθνική Πινακοθήκη κ.α. Για την διασκέδασή σας προτείνουμε τον Ζωολογικό κήπο. Αν θέλετε στιγμές ηρεμίας, βρεθείτε για μια βόλτα ή ένα ποτό στο καταπράσινο περιβάλλον του νησιού της Μαργαρίτας. Για τις αγορές σας επισκεφθείτε τη λεωφόρο Ρακότσι και τον πεζόδρομο Βάτσι. Το απόγευμα απολαύστε τον καφέ και το γλυκό σας στο Cafe Cerbaud ή σε κάποιο άλλο café της πόλης. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά ξεφάντωμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτερευση.

6η ημέρα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, Βουδαπέστη – Βιέννη (243 χιλ)
Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη με τη μαγευτική αυστριακή ύπαιθρο να συντροφεύει την διαδρομή μας. Άφιξη στην πόλη του Μότσαρτ και του Στράους. Θα μεταβούμε στο παλάτι του Σέμπρουν με τα 1.400 δωμάτια και τους εξαίρετους κήπους του, την όπερα, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το συγκρότημα των Ανακτόρων Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το θαυμάσιο Νεογοτθικό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, το Μουσείο Καλών Τεχνών και όλα τα άλλα πανέμορφα κτίρια που στολίζουν την Αυστριακή πρωτεύουσα. Ελεύθερος χρόνος στον διάσημο πεζόδρομο Κέρτνερ Στράσε όπου μπορείτε να ψωνίσετε και τις περίφημες Βιεννέζικες σοκολάτες. Τακτοποιηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, Βιέννη – Σάλτζμπουργκ (315 χιλ)
Πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν. Το πρωινό μας σήμερα είναι αφιερωμένο στο Σάλτσμπουργκ, στην πατρίδα της Μελωδίας. Η ξενάγησή μας περιλαμβάνει τον μνημειώδη πυρήνα της πόλης, την περίφημη Γκετράιντεγκασσε, εκκλησίες, ηγεμονικές και επισκοπικές κατοικίες, κτίρια μουσικών θεσμών και κομψά γεφύρια. Θα επισκεφτούμε το ανάκτορο Μιραμπέλ, το σπίτι του Μότσαρτ, την πλατεία Μαρκάρτ με το θέατρο, την μπαρόκ εκκλησία της Αγίας Τριάδας κ.ά. Στη συνέχεια, θα πάμε στο εντυπωσιακό φρούριο Χοχενσάλτσμπουργκ, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο καλοδιατηρημένα κάστρα στην Ευρώπη. Περνώντας από την πύλη Σίγκμουντ θα δούμε το παλιό πανεπιστήμιο και θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας στην πλατεία Μότσαρτ με το άγαλμα του μουσουργού, τον καθεδρικό ναό και την παλιά κατοικία του αρχιεπισκόπου. Επιστροφή στη Βιέννη. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, Βιέννη – Βελιγράδι (613 χιλ)
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την πρωτεύουσα το Βελιγραδι. Άφιξη, βόλτα στην πόλη και επίσκεψη στον Άγιο Σάββα, την μεγαλύτερη Ορθόδοξη εκκλησία του κόσμου, θα δούμε την φυλακή του Ρήγα Φεραίου και την προτομή του, τα βομβαρδισμένα νοσοκομεία και θα βγάλουμε ωραίες φωτογραφίες στο φρούριο κάστρο της πόλης το Kalemerdan που βρίσκεται στην συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, Βελιγράδι – Θεσσαλονίκη (634 χιλ)
Μετά το πρωινό, αφήνουμε την Σερβία και ξεκινάμε το ταξίδι της επιστροφής μας για τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων και συνεχίζουμε για την Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, Θεσσαλονίκη-Πειραιάς (535 χιλ)
Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά με τις κατάλληλες στάσεις. Άφιξη στον Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο.

11η ημέρα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023
Άφιξη στο Ηράκλειο.

Στην τιμή ατόμου των 720 ευρώ ανά άτομο περιλαμβάνονται:

Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο σε οικονομική θέση.
Πούλμαν νέας τεχνολογίας με πεπειραμένο οδηγό.
1 διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* Novi Sand----- Garni Hotel AMI 4*
2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* Budapest ------ Mercure Budapest Castle Hill 4*
2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* Vienna-----Hotel Ananas 4*
2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στη Θεσσαλονίκη---Hotel Porto Palace 4*
8 πρωινά σε πλούσιους μπουφέδες.
Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Αρχηγός του γραφείου σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού.
Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
ΦΠΑ και διόδια.
Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι σε Μουσεία.

Διαφορά μονόκλινου € 320.
Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 € 25 (και οι 2 διαδρομές)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751.

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr 

Σημειώσεις: Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου.
- Ενήλικες και παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο.
- Αντίστοιχα κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων, έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (π.χ. αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κλπ.).
- Για τα παιδιά κάτω των 18 χρονών, που θα ταξιδέψουν με τον ένα γονέα, χρειάζεται έγγραφη επικυρωμένη συγκατάθεση του δεύτερου γονέα.
- Για τα παιδιά κάτω των 18 χρονών, που θα ταξιδέψουν χωρίς γονείς, χρειάζεται έγγραφη επικυρωμένη συγκατάθεση και των δύο γονέων.

www.voltarakia.gr  

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι ωραίες εκδρομές, οι κοντινές κι οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.