Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή εκτός Κρήτης με 155 ευρώ!

Θέλουμε να περάσουμε ένα τριήμερο εκπληκτικό; Η λύση, όπως πάντα, εδώ!

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 ξεκινά από το Ηράκλειο μια ωραία εκδρομή με προορισμό την Πελοπόννησο.

Η εκδρομή, λόγω μεγάλης ζήτησης, επαναλαμβάνεται με αναχώρηση από το Ηράκλειο και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν στη Μονή Παναγιά Μαλεβής, στο μοναδικό θαύμα της φύσης το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας, να σεργιανίσουν στη «Νάπολη της Ανατολής», όπως ονόμασαν οι Ενετοί θαλασσοκράτες το Ναύπλιο και όχι μόνο!

Mονή Παναγίας Μαλεβή -Αγ. Θεοδώρα -Ναύπλιο- Ναός Οσίου Λουκά-Τολό-Νεμέα.

Σούπερ προσφορά 155 ευρώ!

Την εκδρομή διοργανώνει το Terra Santa Travel που περιγράφει το πρόγραμμα ως εξής:

1η ημέρα, Παρασκευή
Συγκέντρωση το απόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο καράβι και αναχώρηση.

2η ημέρα, Σάββατο 
Άφιξη στο Πειραιά επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας, το μοναδικό θαύμα της φύσης που βρίσκεται μέσα στο νερό και στην οροφή του δεσπόζουν 17 δένδρα, κάνοντας μια στάση για καφεδάκι. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας και περνώντας από παραδοσιακά χωριά θα ανέβουμε στο Όρος Πάρνωνα και θα επισκεφθούμε τη Μονή Παναγίας Μαλεβή όπου βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα του Ευαγγελιστή Λουκά που αναβλύζει Άγιο Μύρο. Έπειτα θα πάρουμε το δρόμο απολαμβάνοντας τον Αργολικό κόλπο για το ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο δημοφιλέστερο παραθαλάσσιο χωριό της Πελοποννήσου το Τολό όπου θα τακτοποιηθούμε .Διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Κυριακή
Πρωινό και αναχώρηση για τον Ιερό Ναό του Οσίου Λουκά του Ιατρού ο οποίος είναι ένα αριστούργημα Ρωσικής αρχιτεκτονικής. Θα μάθουμε την ιστορία του και δούμε στο μουσείο του Ναού προσωπικά αντικείμενα του Αγίου. Στη συνέχεια θα πάμε στη πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος το Ναύπλιο, τη Νάπολη της Ανατολής» όπως το ονόμασαν οι Ενετοί θαλασσοκράτες το Ναύπλιο. Θα κάνουμε βόλτα στην κουκλίστικη παλιά πόλη του Ναυπλίου, στα γραφικά δρομάκια του Ψαρομαχαλά, στην Πλατεία Συντάγματος που δείχνει ανέγγιχτη από τα χρόνια, την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που έκτισαν οι Βενετοί και στόλισαν με αντίγραφα μεγάλων Ιταλών ζωγράφων. Θα δούμε την εικόνα αντίγραφο του «Μυστικού Δείπνου» του Λεονάρντο ντα Βίντσι καθώς και τον πορφυρό θρόνο του Όθωνα και τον Άγιο Σπυρίδωνα-μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες εκκλησίες του Ναυπλίου λόγω της δολοφονίας του Καποδίστρια- που χτίστηκε το 1702. Θα αφήσουμε το Ναύπλιο να μας «περπατήσει» στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και να χαθούμε σε ανεξερεύνητους τόπους γεμάτους φαντασία και αναφορές στο παρελθόν, και το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο για το λιμάνι του Πειραιά, κι επιβίβαση στο πλοίο.

4η ημέρα, Δευτέρα  
Άφιξη στο Ηράκλειο

Στην προνομιακή τιμή ατόμου των 155 ευρώ ανά άτομο περιλαμβάνονται:

• Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε οικονομική θέση
• Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές
• Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
• 1 διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Συνοδός του γραφείου
• Διόδια
• Φόρος διανυκτέρευσης

Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 + € 25 και οι 2 διαδρομές
Διαφορά μονόκλινου € 30

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751, fax: 28970 42569

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr 

Φωτογραφία αρχείου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι ωραίες εκδρομές, οι κοντινές κι οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.