Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδήλωση πανελληνίου δικτύου για το θέατρο στην εκπαίδευση

Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση διοργανώνει το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ στα Ανώγεια στις 9 Απριλίου 2024 κατά τις ώρες 9 το πρωί με 2 το μεσημέρι.

Παίρνουν μέρος: 110 μαθητές/μαθήτριες, 7 σχολεία, 1 φορέας φιλοξενίας, 16 εκπαιδευτικοί.
 
Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση (Γραφείο Ηρακλείου - Λασιθίου) σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες  διοργανώνουν Νεανικό – Μαθητικό Φεστιβάλ με τίτλο "Μαζί!", στα Ανώγεια.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Ανωγείων (ΚΦΑΑ), την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης δια της Συντονίστριας Εκπαίδευσης Προσφύγων, το ΚΠΕ/ΚΕΠΕΑ Ανωγείων, το Δήμος Ανωγείων και το Γεωπάρκο του Ψηλορείτη.
 
Το Φεστιβάλ "Μαζί" 2024 περιλαμβάνει:
α) παρουσιάσεις εργασιών των σχολείων και δρώμενα,
β) βιωματικά εργαστήρια για παιδιά
Εμψύχωση: Χριστίνα Γούση, Έλενα Φανιουδάκη
 
Παίρνουν μέρος τα σχολεία & φορείς:
Γυμνάσιο Ανωγείων
6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου,
7ο Γυμνάσιο Ηρακλείου,
Γυμνάσιο Νέας Αλικαρνασσού
ΓΕΛ Ανωγείων
2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου
ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου
ΚΦΑΑ Ανωγείων
 
Στηρίζουν οι εκπαιδευτικοί: Νικάκη Ελευθερία, Εβίτα Νιφόρα, Μπαλαμουτσου Λίνα, Βερίγου Ιωάννα, Νατσάκου Έλλη, Νικολαΐδου Γεωργία, Διαμαντάκου Πηνελόπη, Οικονομάκη Μαρία, Μαρκάκη Ελένη, Πρωτογεράκη Μαρία, Σταυρακάκη Ειρήνη, Άννα Χρονάκη και Σαμάρα Ραφαέλα (κοινωνική Λειτουργός), Στέλλα Τσακλίδου.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία: Από την αφίσα της εκδήλωσης.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδηλώσεις, τα παιδιά και το θέατρο ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.