Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκαναν γράφιτι στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλειών

Καλύτερη όψη έχει πλέον το Δημοτικό Σχολείο Βασιλειών, μετά την καλλιτεχνική επέμβαση μαθητών και όχι μόνο.

Όπως μαθαίνουμε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βασιλειών: "Τα μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλειών επιθυμούν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον κύριο Χρήστο Μαρκάκη και κυρίως στα παιδιά της καλλιτεχνικής ομάδας του Graffiti των πολιτιστικών συλλόγων Βασιλειών και Καμινίων για την δημιουργική τους διάθεση και το εξαιρετικό αποτέλεσμα της δράσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στο Δημοτικό σχολείο Βασιλειών! 
 
Οι υπέροχες ζωγραφιές τους ομορφαίνουν με καταπληκτικά σχέδια και χρώματα τους τοίχους ενός σχολείου, που αντιμετωπίζει σοβαρό κτηριακό πρόβλημα και στηρίζεται στην θετική διάθεση και τις φιλότιμες προσπάθειες της διευθύντριας, του διδακτικού προσωπικού και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων! Ειλικρινή συγχαρητήρια αξίζουν στην διευθύντρια του Δημοτικού κ. Μαρία Ζερβού που ανέλαβε την πρωτοβουλία για αυτήν την δράση και την υποστήριξε θερμά! 
 
Επίσης, συγχαίρουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και όλους, όσοι συνέβαλαν στην περάτωση της δράσης αυτής! Οφείλουμε όλοι να χαιρετιζουμε και να προβάλλουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, οι οποίες συντελούν στην γενική αναβάθμιση της ποιότητας της κοινότητας των Βασιλειών.
 
Υπενθυμίζουμε ότι μαθήματα Graffiti παραδίδονται κάθε Σάββατο στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βασιλειών. 
Υπεύθυνος διδάσκων: Χρήστος Μαρκάκης, αριθμός επικοινωνίας 6976 665181"
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία της καλλιτεχνικής παρέμβασης στο δημοτικό σχολείο Βασιλειών.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα καλά και χρήσιμα νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.