Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φορτέτσας διοργανώνει ένα δωρεάν σεμινάριο πρώτων βοηθειών, το οποίο θα παραδίδεται από τον έμπειρο εκπαιδευτή κ. Μπάμπη Συμεωνίδη, μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας ΠΡΟΤΕΚΤΑ.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 και ώρα 6 το απόγευμα, στο χώρο του παλιού χαμάμ, στην οδό Θαλή 35, στη Φορτέτσα Ηρακλείου. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους να μάθουν τις βασικές αρχές των πρώτων βοηθειών και να αποκτήσουν απαραίτητες δεξιότητες που μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας σε κρίσιμες στιγμές.
 
Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στον τομέα των πρώτων βοηθειών. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως.
Για την εγγραφή σας ή για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το σεμινάριο, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810 233142 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία αρχείου. 

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα καλά και χρήσιμα νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.