Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκθεση βιβλίου με παράλληλες εκδηλώσεις στο Ηράκλειο!

Από την Τετάρτη 20 Ιουλίου ως την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 πραγματοποιείται φέτος στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου η καθιερωμένη έκθεση βιβλίου.

Η ετήσια καλοκαιρινή έκθεση του Συλλόγου Εκδοτών και Βιβλιοχαρτοπωλών Νομού Ηρακλείου αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, να τραβήξει το ενδιαφέρον των βιβλιόφιλων της πόλης.
 
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό, καθημερινά από τις 6 το απόγευμα ως τις 11 το βράδυ.
 
Στα περίπτερα οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν τόσο για τις νέες, όσο και για παλιότερες εκδόσεις, καθώς επίσης και να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους τα βιβλία που θέλουν να διαβάσουν φέτος το καλοκαίρι.
 
Στα πλαίσια της έκθεσης θα διοργανωθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
 
- Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022
Η συγγραφέας Άννα Γαλανού θα παρευρίσκεται στο χώρο της έκθεσης για να υπογράφει τα βιβλία της και να συνομιλεί με τους αναγνώστες.
 
- Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, στις 20:00 μ.μ. 
Ο συγγραφέας Αλκιβιάδης Σκουλάς θα παρουσιάσει τα βιβλία του «Καρτέρι θανάτου», «Στίγμα θανάτου» και «Στην πόλη του εγκλήματος».
Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο καφέ Grano Nouvo στην Πλατεία Ελευθερίας στον χώρο της έκθεσης.
 
- Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, στις 19:30 μ.μ. 
Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Χριστίνα Αποστολίδη θα παρουσιάσει το παραμύθι της "Οχ, πρασίνισα".
 
- Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 στις 20:00 μ.μ.
Οι συγγραφείς Μαρία Δασκαλάκη και Μάνος Ταμιωλάκης θα παρουσιάσουν το βιβλίο τους "Το ταξίδι της γραμμής".
 
- Πέμπτη 04 Αυγούστου 2022 στις 19:30 μ.μ. 
Οι Kultur Multur, το παιδικό μουσικό συγκρότημα της Κρήτης, θα μας ταξιδέψουν με τις μελωδίες τους. Την ημέρα αυτή θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης (χαρτικά, τρόφιμα
μακράς διάρκειας, καθαριστικά) για το παιδικό χωριό SOS Κρήτης. "Θα ήταν αξιέπαινη και επιθυμητή κάθε δωρεά σας για το σκοπό αυτό", αναφέρουν οι διοργανωτές.
 
Συνδιοργανωτές και αρωγοί στην έκθεση του Συλλόγου Εκδοτών και Βιβλιοχαρτοπωλών Νομού Ηρακλείου είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και το Επιμελητήριο Ηρακλείου.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία από παλαιότερη έκθεση βιβλίου στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα βιβλία και οι συγγραφείς, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.