Εκτύπωση αυτής της σελίδας

140 θέσεις για το Μουσείο Ακρόπολης

Συνολικά 140 άτομα θα προσληφθούν σγια την κάλυψη εποχικών - παροδικών αναγκών του Μουσείου της Ακρόπολης.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν με 8μηνες συμβάσεις:
 
- 95 άτομα του κλάδου ΔΕ Φυλάκων για το τμήμα Ασφαλείας.
 
- 45 άτομα του κλάδου ΤΕ  Διοικητικού - Λογιστικού για το τμήμα Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Επισκεπτών & για το τμήμα Καταστημάτων. 
 
Τα άτομα της ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού θα απασχοληθούν σε διαχείριση ταμείου, έκδοση εισιτηρίων και η εργασία παρέχεται σε βάρδιες με κυλιόμενο ωράριο.
 
Ηλικίες και κριτήρια κατάταξης
 
Οι υποψήφιοι/ες όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα. 
 
Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: Χρόνος ανεργίας, οικογενειακή κατάσταση, βαθμός βασικού τίτλου σπουδών, τυχόν διαδακτορικό, μεταπτυχιακό ή δεύτερος τίτλος σπουδών, εμπειρία, τυχόν αναπηρία.
 
Υποβολή αιτήσεων  
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:
 
- είτε αυτοπροσώπως, 
 
- είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή [μετά από τηλεφωνικό ραντεβού τηλ. επικοινωνίας 210 9000 900, εσωτ. 418, 419 & 420, στο πρωτόκολλο του Μουσείου και κατά τις εργάσιμες ημέρες (από τις 08:30 μέχρι τις 13:30)], 
 
- είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση:
 
Μουσείο Ακρόπολης, 
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, 
Τ.Κ. 117 42 
Αθήνα, 
 
υπ’ όψιν Γραμματείας
Μουσείου Ακρόπολης (τηλ. επικοινωνίας: 210 9000 900, εσωτ. 418, 419 & 420).
  
Ολόκληρη η προκήρυξη, όπως αυτή αναρτήθηκε στο "Διαύγεια" , υπάρχει εδώ.
 
Θέλουμε να καταθέσουμε αίτηση, αλλά δυσκολευόμαστε;
 
Εάν ζείτε στο Ηράκλειο, αλλά επιθυμείτε να καταθέσετε την αίτησή σας για τις θέσεις του Μουσείου Ακρόπολης,
και σας φαίνεται δύσκολη η διαδικασία, σας ενημερώνουμε πως τέτοιες δουλειές αναλαμβάνει μεταξύ άλλων το ιδιωτικό ΚΕΠ - Κέντρο Διεκπεραιώσεων της Ντέπης Ζαχαριουδάκη 
 
Λεωφόρος Μίνωος 81, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τηλέφωνο 2813-016026 και 6971 973804. Αν μάλιστα αναφέρετε πως το είδατε στα "Βολταράκια" θα σας κάνουν μια ειδική προσφορά. 

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία: InTime - All rights reserved
 
Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...