Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέσεις εργασίας σε Ηράκλειο και Οροπέδιο

Δύο θέσεις εργασίας προσφέρει η Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο και άλλες δύο ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου. Και για τις δύο περιπτώσεις έχουν οριστεί προθεσμίες υποβολής αιτήσεων. Ας τις δούμε αναλυτικά...

Η Περιφέρεια Κρήτης για να λειτουργήσει την κινητή μονάδα προληπτικής οδοντιατρικής και την κινητή μονάδα μαστογραφίας πρόκειται να προσλάβει α) ένα άτομο της ειδικότητας ΠΕ Οδοντιάτρων και β) ένα άτομο της ειδικότητας ΤΕ Ραδιολόγων Ακτινολόγων. Σε περίπτωση που δε βρεθεί άτομο της κατηγορίας ΤΕ να κάνει αίτηση θα προσληφθεί άτομο της ειδικότητας ΔΕ Βοηθών Ακτινολογικού Εργαστηρίου.

Οι δύο προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας έως και ενός έτους, ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Κρήτης, Διεύθυνση Διοίκησης, Πλατεία Ελευθερίας, Τ.Κ. 71201, Ηράκλειο, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κας Νεονάκη Χαριστής (τηλ. επικοινωνίας: 2813400366).

Μπορούμε να δούμε ολόκληρη την προκήρυξη στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%968%CE%977%CE%9B%CE%9A-775?inline=true

Οι θέσεις στο Οροπέδιο Λασιθίου

Στο μεταξύ, δύο άτομα θα προσλάβει και ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου και την κάλυψη εποχικών αναγκών του. Συγκεκριμένα πρόκειται να προσλάβει α) ένα άτομο της ειδικότητας ΠΕ Οικονομικού και β) ένα άτομο της ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών.

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων διαρκεί από τις 17 ως τις 26 Ιανουαρίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, Τζερμιάδο, Τ.Κ.72052, Οροπέδιο Λασιθίου, υπόψη κας Ελευθερίας Μαρμακεθιανάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2844340155).

Μπορούμε να δούμε ολόκληρη την προκήρυξη στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A4%CE%A0%CE%9A%CE%A9%CE%9E%CE%A9-%CE%A76%CE%97?inline=true

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία: Στέφανος Ραπάνης - Image Photo Services