Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσληψη φυλάκων και εργατών για αρχαιολογικούς χώρους

Φύλακες αρχαιοτήτων, ένα νυχτοφύλακα και δύο εργάτες ή εργάτριες υποχρεωτικής εκπαίδευσης θα προσλάβει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, με πεντάμηνες συμβάσεις, προκειμένου να καλύψει εποχιακές της ανάγκες. Συνολικά πρόκειται να προσληφθούν 22 άτομα, σύμφωνα με την κατανομή που ακολουθεί:

* 9 θέσεις ΔΕ ημερήσιων φυλάκων για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

* 4 θέσεις ΔΕ ημερήσιων φυλάκων για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

* 4 θέσεις ΔΕ ημερήσιων φυλάκων για τον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας.

* 1 θέση ΔΕ ημερήσιων φυλάκων για το φρούριο Κούλε.

* 1 θέση ΔΕ ημερήσιων φυλάκων για τον αρχαιολογικό χώρο Μαλίων.

* 1 θέση ΔΕ νυχτοφυλάκων για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

* 1 θέση ΥΕ εργατών/τριων για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

* 1 θέση ΥΕ εργατών/τριων για τον αρχαιολογικό χώρο των Μαλίων.

Υποβολή αιτήσεων

Οι προσληφθέντες θα εργαστούν για 5 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου. Ως την ημέρα αυτή οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Εφορείας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, Ξανθουδίδου & Χατζηδάκη 1, Τ.Κ. 71 202 Ηράκλειο, υπόψη κ.κ. Μπουμπάκη Δέσποινας & Γαλάνη Αλίκης [τηλ. επικοινωνίας: 2810 279241 (Πρωτόκολλο)].

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Αν ο ίδιος υποψήφιος κάνει αίτηση και για τις θέσεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και για τις θέσεις της υποχρεωτικής, αποκλείται από τη συμμετοχή στη διαδικασία των προσλήψεων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%98%CE%A9%CE%A04653%CE%A04-%CE%9A3%CE%9E?inline=true

www.voltarakia.gr