Εκτύπωση αυτής της σελίδας

7 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ρεθύμνου

Επτά θέσεις εργασίας ανοίγουν στο Δήμο Ρεθύμνου, μέσω της ΡΙΘΥ Μονοπρόσωπη ΑΕ - Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι θέσεις που ανοίγουν είναι:
 
* 1 θέση ΠΕ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών
 
* 2 θέσεις ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών
 
* 1 θέση ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών
 
* 1 θέση ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών
 
* 2 θέσεις ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών
 
Τα άτομα που θα προσληφθούν θα εργαστούν με σύμβαση ως τις 29 Μαρτίου 2025.
 
Τα απαιτούμενα προσόντα για κάθε θέση μπορείτε να τα διαβάσετε στην προκήρυξη που αναρτήθηκε στο "Διαύγεια" και σας έχουμε εδώ.
 
Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: 
 
- Βαθμός βασικού τίτλου σπουδών
- Διδακτορικό δίπλωμα
- Μεταπτυχιακός τίτλος
- Ενιαίος & αδιάσπαστος τίτλος σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου
- Δεύτερος τίτλος σπουδών
- Εμπειρία
 
Υποβολή αιτήσεων ως τις 16 Απριλίου 2024
 
Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΡΙΘΥ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της εταιρείας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
 
ΡΙΘΥ Μονοπρόσωπη Α.Ε. Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κων/νου Σαθά αρ. 19, Τ.Κ.: 74132, Ρέθυμνο, υπόψη κας Μιχελάκη Μαριάννας (πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 28310-40155, κα Μπάκα Γεωργία).
 
Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων είναι από 07-04-2024 έως 16-04-2024.
 
Διαβάστε την προκήρυξη, βρείτε τα έντυπα της αιτήσεως και άλλα χρήσιμα εδώ.

Θέλουμε να καταθέσουμε αίτηση, αλλά δυσκολευόμαστε;

Εάν επιθυμείτε να καταθέσετε την αίτησή σας αλλά φαίνεται δύσκολη η διαδικασία, σας ενημερώνουμε πως τέτοιες δουλειές αναλαμβάνει μεταξύ άλλων το ιδιωτικό ΚΕΠ - Κέντρο Διεκπεραιώσεων της Ντέπης Ζαχαριουδάκη 
 
Λεωφόρος Μίνωος 81, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τηλέφωνο 2813-016026 και 6971 973804. Αν μάλιστα αναφέρετε πως το είδατε στα "Βολταράκια" θα σας κάνουν μια ειδική προσφορά. 
 
Ευχόμαστε σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία!

www.voltarakia.gr

ΕΣΤ

Φωτογραφία του Ρεθύμνου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...