Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέση εργασίας στην Περιφέρεια στο Ρέθυμνο

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 αναρτήθηκε στο πρόγραμμα "Διαύγεια" η προκήρυξη για την πρόσληψη ενός ατόμου στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η ειδικότητα που ζητείται είναι ΠΕ Γεωτεχνικών - Κτηνιάτρων.
 
Το άτομο που θα προσληφθεί θα υπογράψει σύμβαση για 2 μήνες.
 
Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται σύμφωνα με τα εξής κριτήρια: Βαθμός βασικού τίτλου σπουδών, διδακτορικό, μεταπτυχιακό, ενιαίος και αδιάσπαστος τίτλος σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου, τυχόν δεύτερος τίτλος σπουδών, εμπειρία.
 
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη απαιτούμενη αίτηση συμμετοχής (η οποία διατίθεται και από την υπηρεσία μας) και να την υποβάλλουν:
 
- είτε αυτοπροσώπως, 
 
- είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, 
 
στη διεύθυνση: 
 
Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, 
Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 4, 
Τ.Κ. 74100 
Ρέθυμνο, 
 
απευθυνόμενοι στη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού, Τμήμα Προσωπικού - Μισθοδοσίας (τηλ. επικοινωνίας: 28313-40721, 28313-40735, 28313-40792).
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο πρόγραμμα «Διαύγεια», στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στον δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Κρήτης. 
 
Ολόκληρη η προκήρυξη υπάρχει εδώ.

Θέλουμε να καταθέσουμε αίτηση, αλλά δυσκολευόμαστε;

Εάν επιθυμείτε να καταθέσετε την αίτησή σας αλλά φαίνεται δύσκολη η διαδικασία, σας ενημερώνουμε πως τέτοιες δουλειές αναλαμβάνει μεταξύ άλλων το ιδιωτικό ΚΕΠ - Κέντρο Διεκπεραιώσεων της Ντέπης Ζαχαριουδάκη 
 
Λεωφόρος Μίνωος 81, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τηλέφωνο 2813-016026 και 6971 973804. Αν μάλιστα αναφέρετε πως το είδατε στα "Βολταράκια" θα σας κάνουν μια ειδική προσφορά. 
 
Ευχόμαστε σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία!

www.voltarakia.gr

ΕΣΤ

Φωτογραφία της Περιφέρειας στο Ρέθυμνο: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...