Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο θέσεις εργασίας στο Δήμο Μυλοποτάμου

Ο Δήμος Μυλοποτάμου Ρεθύμνου ανακοίνωσε πως θα προσλάβει δύο άτομα για επείγουσες πρόσκαιρες ανάγκες των παιδικών του σταθμών.

Τα άτομα που θα προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας δύο μηνών.
 
Η ειδικότητα που ζητείται είναι ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας. 
 
Αν δε βρεθούν υποψήφιοι με αυτή την ειδικότητα, τότε θα προσληφούν άτομα της ειδικότητας ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων.
 
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν και να έχουν ηλικία από 18 ετών και άνω (έως 65 ετών).
 
Αιτήσεις ως την 1 Απριλίου 2024
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν είτε ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε αυτοπροσώπως, είτε και με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή) στη διεύθυνση: 
Δήμος Μυλοποτάμου, Τ.Κ 740 52, Πέραμα Ν. Ρεθύμνης, απευθύνοντάς την στο Τμήμα 
Διοικητικών Υπηρεσιών, υπόψη κας Ι. Σταθάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2834 3 40322).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 28/03/2024 έως και τη Δευτέρα 01/04/2024. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της ημέρας.

Ολόκληρη η προκήρυξη αναρτήθηκε στο "Διαύγεια" και υπάρχει εδώ.

Θέλουμε να καταθέσουμε αίτηση, αλλά δυσκολευόμαστε;

Εάν επιθυμείτε να καταθέσετε την αίτησή σας αλλά φαίνεται δύσκολη η διαδικασία, σας ενημερώνουμε πως τέτοιες δουλειές αναλαμβάνει μεταξύ άλλων το ιδιωτικό ΚΕΠ - Κέντρο Διεκπεραιώσεων της Ντέπης Ζαχαριουδάκη 
 
Λεωφόρος Μίνωος 81, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τηλέφωνο 2813-016026 και 6971 973804. Αν μάλιστα αναφέρετε πως το είδατε στα "Βολταράκια" θα σας κάνουν μια ειδική προσφορά. 
 
Ευχόμαστε σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία!

www.voltarakia.gr

ΕΣΤ

Φωτογραφία αρχείου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...