Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρακτική για φοιτητές στην Τράπεζα της Ελλάδος

Η Τράπεζα της Ελλάδος δίνει σε φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις για τις εργασίες της Τράπεζας και δεξιότητες μέσω προγραμμάτων πρακτικής άσκησης.

Οι φοιτητές μπορούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στην Τράπεζα, είτε μέσω των Γραφείων Πρακτικής Απασχόλησης (ΓΠΑ) των Πανεπιστημίων τους, είτε απευθείας δηλώνοντας συμμετοχή στο αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Τράπεζας. 
  
Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση;
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές ΑΕΙ Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής, τόσο προπτυχιακούς που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον το 4° εξάμηνο φοίτησης, όσο και μεταπτυχιακούς, διαφόρων ειδικοτήτων (όπως παρατίθενται στην σχετική λίστα που περιλαμβάνεται στην ηλεκτρονική αίτηση). 
 
Το πρόγραμμα δεν αφορά σε διδακτορικούς φοιτητές.
 
Για την υποβολή αποδεκτής αίτησης συμμετοχής στο Πρόγραμμα, οι προπτυχιακοί φοιτητές θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τουλάχιστον τα 2/3 των μαθημάτων του προγράμματος σπουδών της σχολής φοίτησής τους.  
 
Αιτήσεις ως της Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
 
Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ώρα Ελλάδος 17:00).  
 
Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης θα είναι εξάμηνη και μπορούν να λάβουν μέρος φοιτητές ΑΕΙ της ημεδαπής (προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί). Οι φοιτητές που θα κριθούν επικρατέστεροι θα κληθούν σε συνέντευξη. 
 
Οι θέσεις πρακτικής άσκησης είναι τόσο στο Κεντρικό Κατάστημα της Αθήνας, όσο και σε συγκεκριμένα υποκαταστήματα της τράπεζας. Κάθε φοιτητής, κατά την υποβολή της αίτησης, μπορεί να δηλώσει μέχρι 2 επιθυμητές επιλογές.
 
Η διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης δεν μπορεί να υπερβεί τους 6 μήνες. Όσοι φοιτητές πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Τράπεζας μπορούν να υποβάλουν αίτηση και να μάθουν περισσότερα εδώ

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...