Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ειδικός συνεργάτης στο Δήμο Καντάνου-Σελίνου

Ο Δήμαρχος Καντάνου - Σελίνου καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας θέσης ειδικού συνεργάτη για την κάλυψη αναγκών αρμοδιότητας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και ειδικότερα: 

Μελέτη-επίβλεψη δημόσιων έργων οδοποιίας, διαμόρφωσης κοινόχρηστων χώρων, ανάπλασης κτιρίων - οικισμών, υδραυλικών έργων διαχείρισης αστικών αποβλήτων και λοιπών τεχνικών έργων υποδομής, μελέτη ενεργειακής απόδοσης κτιρίων, καθώς και σε διαδικασίες ένταξης έργων και ηλεκτρονικών δημοπρατήσεων έργων & προμηθειών. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
1. Να κατέχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού και την ειδική εμπειρία που προβλέπεται στα άρθρα 11 ως 17 του ν.3584/2007 
2. Να έχουν την Ελληνική Ιθαγένεια. 
3. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. 
4. Να μην έχουν καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα ή να έχουν τεθεί υπό δικαστική αντίληψη ή απαγόρευση που συνιστά κώλυμα ή ασυμβίβαστο με την ανωτέρω θέση. 
5. Να έχουν δίπλωμα ή πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής την απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
6. Γνώση χειρισμού Η/Υ.
 
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την δημοσίευση-γνωστοποίηση της παρούσας, στο Πρωτόκολλο του Δήμου (είτε οι ίδιοι είτε με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή να αποσταλούν δια συστημένης επιστολής (Δ/νση: οδός Ελ. Βενιζέλου & Αθαν. Διάκου, Παλαιόχωρα , Τ.Κ. 73001) ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αρμόδιος υπάλληλος Τζατζιμάκης Γεώργιος, τηλ. 2823340303) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
 
Ολόκληρη η προκήρυξη υπάρχει εδώ.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία αρχείου.

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...