Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έξι θέσεις για τις ακτές των Μαλίων

Την Τσικνοπέμπτη αναρτήθηκε στο "Διαύγεια" η απόφαση για την πρόσληψη 6 ατόμων για τις ανάγκες που υπάρχουν τους καλοκαιρινούς μήνες στις ακτές των Μαλίων.

Συγκεκριμένα πρόκειται να προσληφθούν:
 
* Δύο ΔΕ Γενικών Καθηκόντων (για 7 μήνες)
 
* Δύο ΔΕ Γενικών Καθηκόντων (για 6 μήνες)
 
* Δύο ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων (για 7 μήνες)
 
Για το προσωπικό καθαριότητας δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα. Για τις υπόλοιπες θέσεις οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν:
 
* Απολυτήριο λυκείου οποιουδήποτε τύπου 
* Μέτρια γνώση της αγγλικής γλώσσας
* Γνώση χειρισμού υπολογιστών
 
Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα. 
 
Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: Ανεργία, οικογενειακή κατάσταση, βαθμός βασικού τίτλου σπουδών, εμπειρία, τυχόν αναπηρία.
 
Υποβολή αιτήσεων 
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση: 
 
Διαχείριση Ακτών Μαλίων Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.,
25ης Μαρτίου 17,
Τ.Κ. 70007
Μάλια,
υπόψιν κου Γιατρομανωλάκη Νικολάου (τηλ. επικοινωνίας: 2897340251). 

Στο ίδιο τηλέφωνο μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να μαθαίνουν την προθεσμία υποβολής αιτήσεων, η οποία δεν περιγράφεται σαφώς στο κείμενο της προκήρυξης.

Η προκήρυξη αναρτήθηκε στο "Διαύγεια" και μπορείτε να τη βλέπετε εδώ.

Θέλουμε να καταθέσουμε αίτηση, αλλά δυσκολευόμαστε;

Εάν επιθυμείτε να καταθέσετε την αίτησή σας, αλλά φαίνεται δύσκολη η διαδικασία, σας ενημερώνουμε πως τέτοιες δουλειές αναλαμβάνει μεταξύ άλλων το ιδιωτικό ΚΕΠ - Κέντρο Διεκπεραιώσεων της Ντέπης Ζαχαριουδάκη 
 
Λεωφόρος Μίνωος 81, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τηλέφωνο 2813-016026 και 6971 973804. Αν μάλιστα αναφέρετε πως το είδατε στα "Βολταράκια" θα σας κάνουν μια ειδική προσφορά. 
 
Ευχόμαστε σε όσους αποφασίσουν να κάνουν την αιτησή τους καλή επιτυχία!

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία αρχείου.

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...