Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέσεις εργασίας από το ΚΕΘΕΑ στην Κρήτη

Το ΚΕΘΕΑ ανακοίνωσε πως θα προσλάβει τρια άτομα στην Ανατολική Κρήτη για την κάλυψη αναγκών του.

Οι θέσεις που προκηρύχθηκαν έχουν ως εξής: 
 
- Το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης του ΚΕΘΕΑ με έδρα τον Άγιο Νικόλαο θα προσλάβει δύο άτομα.
 
Ένα ΠΕ ψυχολόγων και ένα ΔΕ ειδικών θεραπευτών.
 
- Η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη με έδρα το Ηράκλειο θα προσλάβει ένα άτομο.
 
Η ζητούμενη ειδικότητα είναι ΔΕ Ειδικών Θεραπευτών.
 
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα πρέπει:
 
I. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στο  ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.kethea.gr) – ενότητα «ΝΕΑ».
 
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων – Υπεύθυνων Δηλώσεων συμμετοχής αρχίζει στις 29 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 και λήγει στις 15 Μαρτίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00.  
 
IΙ. Να αποστείλουν στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών και συγκεκριμένα από τις 29 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 έως και τις 15 Μαρτίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 
 
Τα απαιτούμενα προσόντα είναι:
 
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ 
 Πτυχίο ή Δίπλωμα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στη Ψυχολογία.
 Άδεια άσκησης επαγγέλματος.
 Ξένη γλώσσα.
 Επιθυμητή η επαγγελματική εμπειρία σε αντικείμενο σχετικό με τη θέση και συνυπολογίζεται έως ογδόντα τέσσερις (84) μήνες. Η επαγγελματική εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά την απόκτηση του πτυχίου.
 
ΔΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
 Βεβαίωση – Πιστοποίηση Αποφοίτησης από αναγνωρισμένο θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης με το διάστημα από την αποφοίτηση να είναι τουλάχιστον δύο (2) έτη.
 Απολυτήριος τίτλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 
 Επαγγελματική εμπειρία μετά την αποφοίτησή του σε οποιαδήποτε απασχόληση από έναν έως ογδόντα τέσσερις (84) μήνες. 
 
Ολόκληρη η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπάρχει εδώ και η προκήρυξη εδώ.

Θέλουμε να καταθέσουμε αίτηση, αλλά δυσκολευόμαστε;

Εάν επιθυμείτε να καταθέσετε την αίτησή σας, αλλά φαίνεται δύσκολη η διαδικασία, σας ενημερώνουμε πως τέτοιες δουλειές αναλαμβάνει μεταξύ άλλων το ιδιωτικό ΚΕΠ - Κέντρο Διεκπεραιώσεων της Ντέπης Ζαχαριουδάκη 
 
Λεωφόρος Μίνωος 81, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τηλέφωνο 2813-016026 και 6971 973804. Αν μάλιστα αναφέρετε πως το είδατε στα "Βολταράκια" θα σας κάνουν μια ειδική προσφορά. 
 
Ευχόμαστε σε όσους αποφασίσουν να κάνουν την αιτησή τους καλή επιτυχία!

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία από το InTime - All rights reserved

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...