Εκτύπωση αυτής της σελίδας

31 θέσεις χωρίς πτυχίο στον Άγιο Νικόλαο

Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ)Λασιθίου ανακοίνωσε πως θα προσλάβει 31 άτομα για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών της.

Οι θέσεις είναι όλες υποχρεωτικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, απευθύνονται δηλαδή σε απόφοιτους γυμνασίου και λυκείου.
 
Αναλυτικά οι ειδικότητες που ζητούνται είναι:
 
* Δύο θέσεις ΔΕ Υπαλλήλων Ελλιμενισμού.
 
* 15 θέσεις ΔΕ Εκδοτών εισιτηρίων.
 
* Μία θέση ΔΕ Παρκαδόρων.
 
* Μία θέση ΔΕ Ενημέρωσης και εξυπηρέτησης κοινού.
 
* 12 θέσεις ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας εξωτερικών χώρων
 
Προσόντα και διάρκεια απασχόλησης
 
Τα άτομα που θα προσληφθούν θα υπογράψουν 6μηνες συμβάσεις εργασίας, με εξαίρεση τους υπαλλήλους ελλιμενισμού, που θα υπογράψουν 8μηνες.
 
Για τις θέσεις του προσωπικού καθαριότητας και ένα απλό απολυτήριο γυμνασίου αρκεί. Για τις υπόλοιπες θέσεις χρειάζεται απολυτήριο λυκείου, όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην προκήρυξη, που αναρτήθηκε στο "Διαύγεια" και σας έχουμε εδώ.
 
Ηλικίες και σειρά κατάταξης
 
Οι υποψήφιοι/ες όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.
 
Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: Χρόνος ανεργίας, οικογενειακή κατάσταση, βαθμός βασικού τίτλου σπουδών, τυχόν δεύτερος τίτλος σπουδών, εμπειρία, τυχόν αναπηρία.
 
Υποβολή αιτήσεων ως τις 8 Μαρτίου 2024
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:
  
- είτε ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.),
- είτε αυτοπροσώπως,
- είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
- είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση:
 
Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου 
Τ.Κ. 72100,
Άγιος Νικόλαος Κρήτης,
 
απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κας Μαρίας Αλετρά (τηλ. επικοινωνίας: 28410 82384).
  
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων δεν περιγράφεται σαφώς στην προκήρυξη. 
 
Εμείς "μπήκαμε" στη σελίδα της ΑΕΑΝ και ενημερωθήκαμε πως η υποβολή αιτήσεων εκ μέρους των ενδιαφερομένων διαρκεί από τις 28 Φεβρουαρίου ως τις 8 Μαρτίου 2024.
 
Θέλουμε να καταθέσουμε αίτηση, αλλά δυσκολευόμαστε;
 
Εάν επιθυμείτε να καταθέσετε την αίτησή σας αλλά φαίνεται δύσκολη η διαδικασία, σας ενημερώνουμε πως τέτοιες δουλειές αναλαμβάνει μεταξύ άλλων το ιδιωτικό ΚΕΠ - Κέντρο Διεκπεραιώσεων της Ντέπης Ζαχαριουδάκη 
 
Λεωφόρος Μίνωος 81, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τηλέφωνο 2813-016026 και 6971 973804. Αν μάλιστα αναφέρετε πως το είδατε στα "Βολταράκια" θα σας κάνουν μια ειδική προσφορά. 
 
Ευχόμαστε σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία!

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία του Αγίου Νικολάου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...