Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέση στο Ενυδρείο για την καθαριότητα

Προκήρυξη για την πρόσληψη ενός ατόμου στο Ενυδρείο Κρήτης (πρώην αμερικανική βάση Γουρνών) αναρτήθηκε στο "Διαύγεια".

Το άτομο που θα προσληφθεί θα υπογράψει σύμβαση 6 μηνών με δικαίωμα παράτασης.
 
Η ειδικότητα που ζητείται είναι ΥΕ ή ΔΕ Καθαριότητας.
 
Απαραίτητα τυπικά προσόντα:
• Απόφοιτος Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ)
• Συναφής εμπειρία σε αντίστοιχη θέση τουλάχιστον δύο (2) μηνών
 
Πρόσθετα επιθυμητά προσόντα:
• Βασική γνώση Αγγλικών
• Εμπειρία σε αντίστοιχα Ενυδρεία, Μουσεία, εκθεσιακούς και άλλους χώρους θεάματος.
 
Θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη όπου θα αξιολογηθούν: 
 
Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη: "Σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη όπου θα αξιολογηθεί η εμπειρία σχετική με το αντικείμενο της προκήρυξης, καθώς και τα επιθυμητά προσόντα. Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν ένα από τα ζητούμενα απαραίτητα τυπικά προσόντα αποκλείονται από την αξιολογική κατάταξη. 
 
Η διενέργεια προσωπικής συνέντευξης κρίνεται απαραίτητη ως συμπληρωματικό κριτήριο επιλογής των υποψηφίων, ώστε οι υποψήφιοι να υποβληθούν σε σχετικές αξιολογήσεις ικανοτήτων και δεξιοτήτων ώστε να κριθεί η καταλληλόλητα των υποψηφίων για την άσκηση των καθηκόντων της συγκεκριμένης θέσης. 
 
Οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαραίτητα τυπικά προσόντα, θα κληθούν σε συνέντευξη στην οποία θα αξιολογηθεί το γνωστικό υπόβαθρο και η εργασιακή εμπειρία σε σχέση με τη προσωπικότητα του κάθε υποψηφίου. 
 
Διάρκεια σύμβασης εργασίας: Η σύμβαση εργασίας θα έχει διάρκεια έξι (6) μήνες από την υπογραφή της και συγκεκριμένα για το διάστημα 1/4/2024 έως 30/9/ 2024 με δυνατότητα παράτασης για διάστημα που δεν υπερβαίνει τα πέντε έτη, χωρίς τη διενέργεια πρόσκλησης και υπό την προϋπόθεση ότι η αμοιβή των δικαιούχων θα έχει προβλεφθεί στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του προϋπολογισμού του έργου.
 
Η σύμβαση που θα υπογραφεί θα είναι σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και ο δικαιούχος θα υπαχθεί στην κοινωνική ασφάλιση ως μισθωτός σύμφωνα με τον Ν.4387/2016, όπως ισχύει.
 
Η απασχόληση θα είναι πενθήμερη και δεν θα υπερβαίνει τις 40 ώρες την εβδομάδα.
 
Αιτήσεις ως τις 5 Μαρτίου 2024
 
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή-δήλωση τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: 
 
1. Βιογραφικό σημείωμα.
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
3. Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους.
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 για τους άρρενες υποψηφίους ότι είναι εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις ή προσκόμιση νόμιμης απαλλαγής από αυτές
5. Αποδεικτικά εμπειρίας στο αντικείμενο της προκήρυξης.
Ως εμπειρία που λαμβάνεται υπόψη, νοείται η απασχόληση που έχει αποκτηθεί δυνάμει σύμβασης εργασίας ή δυνάμει σύμβασης μίσθωσης έργου στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα σε καθήκοντα ή έργα, ταυτόσημα ή συναφή με τα αναφερόμενα στην παρούσα πρόσκληση. 
6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα διορισμού κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα
7. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα διορισμού κατά του άρθρου 9 του Υπαλληλικού Κώδικα
8. Έντυπο Συγκατάθεσης (ConsentForm) το οποίο συμπληρώνεται και υπογράφεται από τον ενδιαφερόμενο σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων για το σκοπό της παρούσας πρόσκλησης και με χρόνο επεξεργασίας τη καταληκτική ημερομηνία της παρούσας και πάντως μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύναψης της σχετικής σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο έως τις 05/03/2024.
 
Τηλέφωνο για πληροφορίες Λάλου Χ. τηλ. 22910 76331.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βλέπουν την προκήρυξη εδώ και εδώ.
 
Θέλουμε να καταθέσουμε αίτηση, αλλά δυσκολευόμαστε;
 
Εάν επιθυμείτε να καταθέσετε την αίτησή σας αλλά φαίνεται δύσκολη η διαδικασία, σας ενημερώνουμε πως τέτοιες δουλειές αναλαμβάνει μεταξύ άλλων το ιδιωτικό ΚΕΠ - Κέντρο Διεκπεραιώσεων της Ντέπης Ζαχαριουδάκη 
 
Λεωφόρος Μίνωος 81, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τηλέφωνο 2813-016026 και 6971 973804. Αν μάλιστα αναφέρετε πως το είδατε στα "Βολταράκια" θα σας κάνουν μια ειδική προσφορά. 

Ευχόμαστε σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία από το Ενυδρείο του Στέφανου Ραπάνη - All rights reserved.

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...