Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέση στο Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών

Το Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών του ΙΤΕ, που εδρεύει στο Ρέθυμνο, προκήρυξε μια θέση έκτακτου προσωπικού.

Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν να έχουν Πτυχίο ΑΕΙ Γλωσσολογίας κι αποδεδειγμένη εμπειρία στο αντικείμενο της θεωρητικής/τυπικής γλωσσολογίας με έμφαση στην συγκριτική ανάλυση της μορφολογίας και σύνταξης γλωσσών.
 
Η θέση θα είναι πλήρους απασχόλησης με εκτιμώμενο χρόνο έναρξης την 01/04/2023 (εκτός αν συμφωνηθεί αλλιώς) και τα καθήκοντα του/της θα περιλαμβάνουν: 
 
- Συλλογή και επεξεργασία μορφοσυντακτικών δεδομένων της Ινδο-Ευρωπαϊκής οικογένειας για την κατασκευή πινάκων μορφοσυντακτικών χαρακτήρων και γλωσσών. 
- Συμβολή στη συλλογή δεδομένων για άλλες γλωσσικές οικογένειες.
 
Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι δώδεκα (12) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης, χωρίς διενέργεια νέας  πρόσκλησης μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΙΤΕ. 
 
Τόπος απασχόλησης: Ρέθυμνο Κρήτης. Προβλέπεται το ενδεχόμενο τηλεργασίας.
 
Απαιτούμενα προσόντα:
 
Πτυχίο ΑΕΙ Γλωσσολογίας
Μεταπτυχιακός Τίτλος Γλωσσολογίας
Άριστη Γνώση Αγγλικών
Εργασιακή εμπειρία δύο (2) τουλάχιστον ετών ως Βοηθός έρευνας στο αντικείμενο της θεωρητικής/τυπικής γλωσσολογίας
 
Επιθυμητά προσόντα:
Εμπειρία στο εξωτερικό στο αντικείμενο της επεξεργασίας γλωσσικών δεδομένων θα συνεκτιμηθεί
Εγγραφή σε διδακτορικό πρόγραμμα σχετικό με την γλωσσολογία
 
Οι υποψήφιοι που πληρούν τουλάχιστον τα αιτούμενα απαραίτητα προσόντα, δύναται να κληθούν σε συνέντευξη. 
 
Το άτομο που θα προσληφθεί θα εργαστεί ως βοηθός έρευνας , στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος "Phylogenies probing Grammar. Exploring morphosyntax at different scales of language change", με επιστημονικά υπεύθυνη την κ. Έλενα Αναγνωστοπούλου, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας στο πλαίσιο των ERC Advanced Grands 2022.
 
Αιτήσεις ως τις 4 Μαρτίου 2024
 
Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα σχετικά δικαιολογητικά, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με λεπτομέρειες επικοινωνίας μέχρι τις 4/3/2024 και ώρα 14:00 (Ελλάδας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κοινοποίηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
 
Ολόκληρη η προκήρυξη υπάρχει εδώ.
 
Ευχόμαστε στους υποψήφιους καλή επιτυχία.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία του ΙΤΕ: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...