Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ΙΤΕ ψάχνει άτομο για το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού

Το ΙΤΕ ανακοίνωσε πως θα προσλάβει έναν υπάλληλο στο Ηράκλειο για τις ανάγκες του έργου: "Οικονομική, Διοικητική και Τεχνική υποστήριξη, συγχρηματοδοτούμενων συμβολαίων - έργων του ΙΤΕ με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή".

Το άτομο που θα προσληφθεί θα υπογράψει σύμβαση ενός χρόνου με δικαίωμα παράτασης.
 
Το αντικείμενο της εργασίας σχετίζεται με εργασίες υποστήριξης της υπηρεσίας ανθρώπινου δυναμικού του ΙΤΕ.
 
Απαιτούμενα προσόντα
1. Πτυχίο AEI ή ΤΕΙ σε Οικονομικές Επιστήμες.
2. Άριστη ή πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
3. Πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ, κυρίως σε επεξεργασία κειμένου (Word) & υπολογιστικά φύλλα (Excel).
4. Αποδεδειγμένη ασφαλισμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον δυο (2) ετών σε μισθοδοσία ή διαχείριση προσωπικού ή άλλες λογιστικές εργασίες.
 
Επιθυμητά προσόντα
1. Εμπειρία στη διαχείριση της Πλατφόρμας Εργάνη.
2. Εμπειρία στη χρήση πληροφοριακού συστήματος SAP ή συστημάτων ERP γενικότερα.
3. Αποδεδειγμένη ασφαλισμένη προϋπηρεσία πέραν των δυο (2) ετών σε μισθοδοσία ή διαχείριση προσωπικού ή άλλες λογιστικές εργασίες.
 
Αιτήσεις ως τις 29 Φεβρουαρίου 2024
 
Προσόντα που αναφέρονται είτε στην πρόταση, είτε στο βιογραφικό σημείωμα αλλά δεν τεκμηριώνονται με την υποβολή των αντιστοίχων πιστοποιητικών/αποδείξεων/τεκμηρίων δε θα ληφθούν υπόψη και δε θα βαθμολογηθούν. 
 
Οι προτάσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν με ευθύνη τους το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 16:00μμ με τους παρακάτω τρόπους:
 
* Είτε με ταχυδρομική αποστολή ή ταχυμεταφορά στη διεύθυνση:
 
Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας 
Ν. Πλαστήρα 100, Βασιλικά Βουτών 
Τ.Κ. 70013 Ηράκλειο, Κρήτη
Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού ΚΔ/ΙΤΕ 
Υπόψη κ. Βαρδάκη Θεόδωρου
Τηλ: 2810 391527
 
είτε ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την αναφορά «ΕΠΩΝΥΜΟ-CA/HR2024» στο θέμα του μηνύματος
 
Ολόκληρη η προκήρυξη υπάρχει εδώ.

Θέλουμε να καταθέσουμε αίτηση, αλλά δυσκολευόμαστε;

Εάν επιθυμείτε να καταθέσετε την αίτησή σας αλλά φαίνεται δύσκολη η διαδικασία, σας ενημερώνουμε πως τέτοιες δουλειές αναλαμβάνει μεταξύ άλλων το ιδιωτικό ΚΕΠ - Κέντρο Διεκπεραιώσεων της Ντέπης Ζαχαριουδάκη

Λεωφόρος Μίνωος 81, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τηλέφωνο 2813-016026 και 6971 973804. Αν μάλιστα αναφέρετε πως το είδατε στα "Βολταράκια" θα σας κάνουν μια ειδική προσφορά. 

Ευχόμαστε στους υποψήφιους καλή επιτυχία!
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...