Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέση ειδικού συμβούλου στο Δήμο Αρχανών

Ο Δήμαρχος Αρχανών - Αστερουσίων θα προσλάβει ένα ειδικό σύμβουλο σε θέματα διοικητικής διαχείρισης κρίσεων και υποστήριξης επιτελικών υπηρεσιών αναφορικά με: 

Τη διαχείριση κρίσεων ως αποτέλεσμα φυσικών καταστροφών (σεισμούς, πλημμύρες κ.α.) ή των επιπτώσεων προκαλούμενων από υγειονομική κρίση, καθώς και για την παροχή υπηρεσιών, µέσα στον κύκλο των γνώσεών του σε εξειδικευµένα θέµατα που µπορεί να αναφέρονται στη σύνταξη εκθέσεων,  υποβολή προτάσεων ή εισηγήσεων, επεξεργασία και παρουσίαση στοιχείων απαραίτητων για την πραγµάτωση των σκοπών του Δήµου και ειδικότερα παροχή εξειδικευμένης διοικητικής βοήθειας σε ειδικά θέµατα διαχείρισης κρίσεων που απασχολούν τις επιτελικές οργανωτικές µονάδες του ∆ήµου και άπτονται της ειδικής εμπειρίας του και γενικότερα κάθε άλλη εργασία που µπορεί να του ανατεθεί από το Δήµαρχο.
 
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
 
* Πτυχίο ή Δίπλωμα Πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε Τμήματος Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμος ή ισότιμο τίτλος σχολών της αλλοδαπής.
 
* Πιστοποιημένη Γνώση χειρισμού Η/Υ σε προγράμματα α) επεξεργασίας κειμένου β) Υπολογιστικά φύλλα και γ) 
Υπηρεσίες Διαδικτύου
 
* Εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους στη διοικητική υποστήριξη επιτελικών υπηρεσιών αναφορικά με τη διαχείριση κρίσεων ως αποτέλεσμα φυσικών καταστροφών (σεισμούς, πλημμύρες κ.α.) ή των επιπτώσεων προκαλούμενων από υγειονομική κρίση.
 
Καλούνται να υποβάλλουν στο Δήμο, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα ημερών (από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στον τύπο, αίτηση συμπληρωμένη συνοδευόμενη από τα ακόλουθα δικαιολογητικά):
 
1. Πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε Τμήματος Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμου ή ισότιμου τίτλου σχολών της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή, πρέπει να είναι επικυρωμένος  και επίσημα μεταφρασμένος και να προσκομίζεται η πράξη αναγνώρισης για την ισοτιμία και την αντιστοιχία του 
τίτλου αυτού. Το ίδιο ισχύει και για τυχόν πρόσθετους τίτλους σπουδών.
 
2. Πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ. 
 
3. Αποδεικτικά εμπειρίας σε θέματα διοικητικής υποστήριξης επιτελικών υπηρεσιών αναφορικά με τη διαχείριση κρίσεων που είναι αποτέλεσμα α) φυσικών καταστροφών (από σεισμούς, πλημμύρες κ.α.) ή β) των επιπτώσεων που προκαλούνται από υγειονομική κρίση (π.χ. covid-19).
 
4. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα.
 
5. Φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας.
 
6. Πιστοποιητικό γέννησης και οικογενειακής κατάστασης (δύναται να αναζητηθούν αυτεπάγγελτα).
 
7. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται από την νομοθεσία.
 
Ο ειδικός σύμβουλος υπόκειται απ’ ευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου.
 
Οι αιτήσεις θα υποβληθούν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση: 
 
Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων, 
Πεζά 70100, 
Ηράκλειο Κρήτης, 
 
απευθύνοντας την στο Γραφείο Δημάρχου. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 
2813401141, 
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
H προκήρυξη έχει αναρτηθεί στο "Διαύγεια" και μπορείτε να τη δείτε εδώ.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία αρχείου.
 
Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...