Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέσεις για νέους επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Την ευκαιρία να διδάξουν σε ΑΕΙ δίνει το Πανεπιστήμιο Κρήτης σε νέες και νέους επιστήμονες.

Ήδη έχουν αναρτηθεί στο "Διαύγεια" οι σχετικές προκηρύξεις για τμήματα του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου.
 
Μέσω των προκηρύξεων αυτών καλούνται οι κάτοχοι διδακτορικών να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και να αποκτήσουν κατ' αυτό τον τρόπο ακαδημαϊκή διδακτική εμπειρία.
 
Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης 
3 θέσεις  εντεταλμένων διδασκόντων, με σύμβαση έργου με διάρκεια από 12/02/2024 έως 12/07/2024 για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024. 
 
Θέση: με γνωστικό αντικείμενο «Σύνταγμα και Διοίκηση» για τη διδασκαλία των μαθημάτων: «Συνταγματική οργάνωση της Διοίκησης» και «Συνταγματικά δικαιώματα: διεθνής και ευρωπαϊκή προστασία».
 
Θέση: με γνωστικό αντικείμενο «Κίνα και Δυτικός Ιμπεριαλισμός: 1850-1950» για τη διδασκαλία των μαθημάτων: «Ο Δυτικός Ιμπεριαλισμός στην Κίνα κατά τα τέλη της αυτοκρατορικής περιόδου» και «Κίνα και Ιαπωνία υπό το πρίσμα της Δύσης» 
 
Θέση: με γνωστικό αντικείμενο « Σύγχρονα Κοινωνικά Κινήματα και Πολιτική» για τη διδασκαλία των μαθημάτων:«Συλλογικές διεκδικήσεις και κοινωνικά κινήματα σε συγκριτική προοπτική» και  «Έμφυλες ταυτότητες, δημόσιος χώρος και διεκδικητική πολιτική» 
 
Ολόκληρη η προκήρυξη υπάρχει εδώ.
 
Υποβολή αιτήσεων: Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να υποβάλουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός προθεσμίας δέκα ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας προκήρυξης, δηλαδή την 17/01/2024, στον ιστότοπο του Ιδρύματος,
επισυνάπτοντας σε μορφή pdf την αίτηση και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
 
Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
Μία θέση εντεταλμένου διδάσκοντα, με σύμβαση έργου με διάρκεια από 12/2/2024 έως 12/7/2024 για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, με γνωστικό αντικείμενο Πολιτική Οικονομία για τη διδασκαλία των μαθημάτων «Πολιτική Οικονομία Ι» και «Ιστορία Οικονομικών Θεωριών Ι» .
 
Υποβολή αιτήσεων: Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να υποβάλουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) εντός προθεσμίας δέκα (10)  ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας προκήρυξης, δηλαδή την 16η Ιανουαρίου 2024, στον ιστότοπο του Ιδρύματος, επισυνάπτοντας σε μορφή pdf την αίτηση και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
 
Ολόκληρη η προκήρυξη υπάρχει εδώ.
 
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης στα τηλέφωνα: 28310-77406, 77405, 77430 , email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών
Τρεις θέσεις εντεταλμένων διδασκόντων, με σύμβαση έργου με διάρκεια πέντε μηνών για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, με γνωστικά αντικείμενα: α) Υπολογιστική Όραση και Ρομποτική, β) Βάσεις δεδομένων, διαχείριση πληροφορίας και γνώσης και γ) Αλγοριθμική και ανάλυση συστημάτων για τη διδασκαλία των μαθημάτων: «Αναγνώριση Προτύπων», «Συστήματα Διαχείρισης Διεργασιών» και «Εισαγωγή στη Θεωρία Παιγνίων».
 
Ολόκληρη η προκήρυξη υπάρχει εδώ.
 
Υποβολή αιτήσεων: Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να υποβάλουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. υπόψη της κ. Ειρήνης Καλαϊτζάκη Προϊσταμένης της Γραμματείας του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών, εντός προθεσμίας δέκα ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας προκήρυξης στον ιστότοπο του Ιδρύματος, επισυνάπτοντας σε μορφή pdf την αίτηση και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 
 
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τηλέφωνο: 2810 393505 , email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Τμήμα Κοινωνιολογίας
Δύο θέσεις εντεταλμένων διδασκόντων, με σύμβαση έργου με διάρκεια πέντε μηνών για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 (από 12-2-2024 ως 12-7-2024) με γνωστικά αντικείμενα:
 
* Εφαρμογές εμπειρικής έρευνας στην Πολιτική Κοινωνιολογία
 
* Κοινωνιολογία του κοινωνικού αποκλεισμού.
 
Ολόκληρη η προκήρυξη υπάρχει εδώ
 
Υποβολή αιτήσεων: Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να υποβάλουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. της Γραμματείας του Τμήματος Κοινωνιολογίας εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας προκήρυξης, δηλαδή την 16/1/2024, στον ιστότοπο του Ιδρύματος, επισυνάπτοντας σε μορφή pdf την αίτηση και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
 
Τμήμα Φιλολογίας
Δύο θέσεις εντεταλμένων διδασκόντων, με σύμβαση έργου με διάρκεια από 12 Φεβρουαρίου 2024 ως 12 Ιουλίου 2024 για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024,  α) με γνωστικό αντικείμενο Βυζαντινή Φιλολογία για τη διδασκαλία των μαθημάτων «Βυζαντινή επιστολογραφία» και «Θεωρία και πράξη στη βυζαντινή ρητορική », και (β) με γνωστικό αντικείμενο Ιστορία Θεάτρου για τη διδασκαλία των μαθημάτων «Το θέατρο στην Ελλάδα» και «Κωμωδία και σάτιρα στο θέατρο».
 
Ολόκληρη η προκήρυξη υπάρχει εδώ.
 
Υποβολή αιτήσεων: Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να υποβάλουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Tμήματος Φιλολογίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός προθεσμίας δέκα ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησης της προκήρυξης, δηλαδή από την 18η ως την 27η Ιανουαρίου 2024, στον ιστότοπο του Ιδρύματος, επισυνάπτοντας σε μορφή pdf την αίτηση και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 
 
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τηλέφωνο: 2831077301, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 
Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας
Τρεις θέσεις εντεταλμένων διδασκόντων, με σύμβαση έργου με διάρκεια από 12/2/2024 έως 17/7/2024 για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024. 
 
Τα γνωστικά αντικείμενα καθώς και οι τίτλοι των μαθημάτων (παραδόσεων-σεμιναριακών μαθημάτων) είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής  Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
 
Περιγράφονται αναλυτικά στο παράρτημα της προκήρυξης που μπορείτε να δείτε εδώ.
 
Υποβολή αιτήσεων: Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να υποβάλουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) με θέμα: «Υποβολή πρότασης για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Γνωστικό Αντικείμενο: «…» στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός προθεσμίας δέκα ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησης της προκήρυξης, δηλαδή μέχριτην 26η – 1 - 2024, στον ιστότοπο του Ιδρύματος, επισυνάπτοντας σε μορφή pdf την αίτηση και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 
 
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τηλέφωνο: 2831077336, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιατρική Σχολή
Προσκαλεί νέους επιστήμονες, κατόχους διδακτορικού διπλώματος να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παροχή διδακτικού έργου, ως εντεταλμένοι διδάσκοντες/ουσες, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, για τρεις θέσεις εντεταλμένων διδασκόντων, με σύμβαση έργου με διάρκεια πέντε  μηνών για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 :
 
α) Μία (1) θέση στο Γνωστικό Αντικείμενο «Αιματολογία» για τη διδασκαλία των μαθημάτων«Φυσιολογία και Παθοφυσιολογία της Αιμοποίησης» και «Κλινική Άσκηση Παθολογίας»
 
β) Μία θέση (1) θέση στο Γνωστικό Αντικείμενο «Βιολογία» για τη διδασκαλία των μαθημάτων «Βιολογία Β΄» και «Κυτταρική Επικοινωνία και Ανθρώπινες Ασθένειες»
 
γ) Μία (1) θέση στο Γνωστικό Αντικείμενο «Κυτταροπαθολογία-Μοριακή Κυτταρολογία» για τη διδασκαλία των μαθημάτων «Κυτταρολογία», «Γενική Παθολογική Ανατομική» και «Ειδική Παθολογική Ανατομική Β’».
 
Ολόκληρη η προκήρυξη υπάρχει εδώ.
 
Υποβολή αιτήσεων: Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να υποβάλουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός προθεσμίας δέκα ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας προκήρυξης, δηλαδή την 19-01-2024, στον ιστότοπο του Ιδρύματος, επισυνάπτοντας σε μορφή pdf την αίτηση και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 
 
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τηλέφωνο: 2810394930, -4801 , email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Ευχόμαστε στους υποψήφιους καλή επιτυχία.
 
www.voltarakia.gr

Φωτογραφία του Πανεπιστημίου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...