Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευκαιρία για όσους θέλουν να δουλέψουν στα ξενοδοχεία!

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων και η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνουν την «3η Παγκρήτια ημέρα καριέρας στις Ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε Ηράκλειο και Χανιά ως εξής:
 
- ΗΡΑΚΛΕΙΟ Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024
Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ατλαντίς
 
- ΧΑΝΙΑ Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024
Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ακαλι"
 
Αν ψάχνετε για δουλειά και σας ενδιαφέρει να δουλέψετε στα ξενοδοχεία, αυτή είναι η ευκαιρία.
 
Είτε έχετε προϋπηρεσία, είτε όχι, μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας εδώ και να έρθετε σε επαφή με τους υπεύθυνους προσωπικού πολλών ξενοδοχείων που ζητούν προσωπικό.
  
Για τις ανάγκες της οργάνωσης ενδέχεται να λάβετε ενημερωτικό email που να σας δίνει επιπλέον πληροφορίες ή να ορισθεί η προσέλευση σας σε συγκεκριμένη ώρα.
 
Ο χρόνος παραμονής στον χώρο των εκδηλώσεων και ο χρόνος ανά συνέντευξη θα είναι περιορισμένος ανάλογα του συνολικού αριθμού συμμετοχών. Θα ενημερωθείτε σχετικά από την γραμματεία κατά την είσοδο σας στην αίθουσα της εκδήλωσης.
 
Ο χρόνος θα είναι περιορισμένος προκειμένου να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι και να έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είστε εκ των προτέρων προετοιμασμένοι για τις συνεντεύξεις και είναι σημαντικό, να έχετε μαζί σας επαρκή αριθμό βιογραφικών. 
 
Για τυχόν επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβαίνουν εδώ.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία αρχείου. 

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...