Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νοσοκομείο ζητά δικηγόρο για πρακτική

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων "Άγιος Γεώργιος" θα προσληφθεί ένας νέος δικηγόρος για πρακτική άσκηση.

Με ανάρτηση που έγινε πριν από λίγο στο "Διαύγεια" (πρωί της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2024) καλούνται:
 
- Όσοι/ες υποψήφιοι/ες δικηγόροι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους (διάρκειας 12 μηνών) στο Νοσοκομείο Χανίων, να υποβάλλουν αίτηση.
 
- Στην αίτηση οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν α) στοιχεία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας β) αριθμό μητρώου ασκουμένου και γ) στοιχεία επικοινωνίας (ταχυδρομική διεύθυνση, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση).
 
- Επίσης, συνυποβάλλουν με την αίτηση: α) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, β) Αντίγραφα τίτλων σπουδών, γ) Σύντομο βιογραφικό σημείωμα και δ) Βεβαίωση εγγραφής στο ειδικό μητρώο του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου.
 
- Αν οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από ένας, η επιλογή θα γίνει με δημόσια κλήρωση που θα διενεργηθεί έπειτα από σχετική ενημέρωση των υποψηφίων, στα Γραφεία της διοίκησης του Νοσοκομείου.
 
- Η απασχόληση θα πραγματοποιηθεί στην Νομική Υπηρεσία του Νοσοκομείο με 8ωρο ωράριο απασχόλησης.
 
- Η μηνιαία αποζημίωση ορίζεται στο ποσόν των 600 €. 
 
Αιτήσεις ως την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2023 
 
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15:00 μ.μ. στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Γ.Ν. Χανίων (1ος όροφος). 
 
Εναλλακτικά, οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Γ.Ν. Χανίων, στην διεύθυνση: 
 
Αγ. Ελευθερίου 28, 
Τ.Κ.73 300, 
Μουρνιές Χανίων. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείο στο τηλέφωνο 28213 42371 και στο 28213 42378.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βλέπουν ολόκληρη την προκήρυξη εδώ.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία αρχείου. 

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...