Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξενοδοχείο στο Μακρύ Γιαλό ζητά προσωπικό

Το ξενοδοχείο 5* Atlantica Mikri Poli Crete στο Μακρύ Γιαλό, που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Κρήτης, μέλος του ξενοδοχειακού ομίλου Atlantica Hotels & Resorts επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό για την καλοκαιρινή σεζόν 2024.

Ζητούνται άτομα όλων των ειδικοτήτων.
 
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρία προσφέρει:
 
- Εργασία σε ένα ευχάριστο, δυναμικό και αναπτυσσόμενο επαγγελματικό περιβάλλον.
 
- Συνεχή εκπαίδευση σε υψηλά στάνταρ παροχής υπηρεσιών.
 
- Ανταγωνιστικές μισθολογικές απολαβές αναλόγως προσόντων.
 
- Πλήρες ωράριο και εποχιακή απασχόληση.
 
- Διατροφή και διαμονή.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλουν τα βιογραφικά τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να μεταβαίνουν στο ξενοδοχείο για να συμπληρώνουν μια αίτηση εργασίας (Δευτέρα με Παρασκευή, 09:00 με 15:00). 
 
Για πληροφορίες οι υποψήφιοι ενθαρρύνονται να επικοινωνούν με την εταιρεία, είτε τηλεφωνικώς στο 28430 52130, είτε μέσω email (βλ. παραπάνω), ενώ παρακαλούνται να αναφέρουν την αιτούμενη θέση στον τίτλο του email τους.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία αρχείου. 

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...