Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζητούνται νέοι γιατροί σε Ηράκλειο και Χανιά

Η 7η ΥΠΕ Κρήτης ανακοίνωσε πως πρόκειται να προσλάβει πτυχιούχους ιατρικής, στο πλαίσιο προγράμματος προκαταρκτικής κλινικής άσκησης 6 μηνών.

Τα άτομα που θα επιλεγούν θα τοποθετηθούν σε κλινικές του παθολογικού ή χειρουργικού τομέα, καθώς και σε Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών Νοσοκομείων ως εξής:
 
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου
5 θέσεις
(1 εξ αυτών δύναται να καλυφθεί μετά την 4η Φεβρουαρίου 2024) 
 
Γενικό Νοσοκομείο Χανίων "Άγιος Γεώργιος"
5 θέσεις
(1 εξ αυτών δύναται να καλυφθεί μετά την 22η Μαρτίου 2024)
 
Δικαίωμα συμμετοχής στο πιλοτικό πρόγραμμα προκαταρκτικής κλινικής άσκησης:
 
α) Ιατροί που έχουν αποφοιτήσει από ιατρικές σχολές των πανεπιστημίων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής από την 01.01.2022 και εφεξής
 
β) Δεν έχουν τοποθετηθεί για εκπαίδευση σε κανένα στάδιο της ειδικότητας
 
γ) Δεν έχουν επιλεγεί από προκήρυξη ή πρόσκληση για την εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου, ούτε την έχουν εκπληρώσει.
 
δ) Δεν έχουν πάρει νόμιμη απαλλαγή από την υποχρέωση εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου.
 
Αιτήσεις ως τις 29 Ιανουαρίου 2024
 
Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα, καλούνται να υποβάλλουν από (Παρασκευή, 12.01.2024 έως και την Δευτέρα 29.01.2024) αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. συνοδευόμενη από τα απαραίτητα έγγραφα.
 
Οι ενδιαφερόμενοι/ες αναγράφουν στο θέμα του μηνύματος «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ» και επισυνάπτουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 
 
Ολόκληρη η προκήρυξη υπάρχει εδώ.
 
Αν ενδιαφερθούν περισσότεροι απ' όσους χρειάζονται θα γίνει κλήρωση
 
Οι Υπεύθυνες Δηλώσεις θα φέρουν το γνήσιο υπογραφής των αιτούντων ή θα έχουν εκδοθεί μέσω του gov.gr. 
 
Σε περίπτωση που ο αριθμός των ιατρών που αιτούνται ανά νοσοκομείο και πληρούν τα κριτήρια επιλογής, υπερβαίνει τον αριθμό των θέσεων προκαταρκτικής κλινικής άσκησης στο εν λόγω νοσοκομείο, διενεργείται μεταξύ των δημόσια κλήρωση από τη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, σε χρόνο και τόπο που ορίζονται με νεότερη ανακοίνωση.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία αρχείου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...