Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οκτώ θέσεις στη ΔΕΥΑ Βορείου Άξονα

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βορείου Άξονα Νομού Χανίων ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει οκτώ άτομα, τα οποία θα εργαστούν με σύμβαση για 8 μήνες.

Οι θέσεις που "ανοίγουν" είναι: 
 
* 1 θέση ΔΕ Οδηγών
 
* 3 θέσεις ΔΕ Υδραυλικών
 
* 3 θέσεις ΥΕ Εργατών Ύδρευσης - Αποχέτευσης
 
* 1 θέση ΥΕ Εργατών Επεξεργασίας λυμμάτων και Ύδατος
 
Ηλικίες και σειρά κατάταξης
 
Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα. 
 
Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: Ανεργία, οικογενειακή κατάσταση, βαθμός βασικού τίτλου σπουδών, τυχόν δεύτερος τίτλος σπουδών, εμπειρία, τυχόν αναπηρία.
 
Υποβολή αιτήσεων
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά: 
 
- είτε αυτοπροσώπως,
- είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από  δημόσια αρχή,
- είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση: 
 
Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βορείου Άξονα Νομού Χανίων, 
Γεράνι Δήμου Πλατανιά,
Τ.Κ. 73014,
Χανιά Κρήτης,
απευθύνοντάς την στο Πρωτόκολλο, υπόψη επιτροπής βαθμολόγησης (τηλ. επικοινωνίας: 28210-84008).
 
Στο ίδιο τηλέφωνο μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να πληροφορούνται για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων, καθώς αυτή δεν αναφέρεται ρητά στο κείμενο της προκήρυξης.  
 
Τα προσόντα για κάθε θέση περιγράφονται αναλυτικά στο κείμενο της προκήρυξης, το οποίο αναρτήθηκε στο "Διαύγεια" και σας το έχουμε εδώ.
 
Θέλουμε να κάνουμε αίτηση, αλλά δυσκολευόμαστε; 
 
Εάν επιθυμείτε να καταθέσετε την αίτησή σας αλλά φαίνεται δύσκολη η διαδικασία, σας ενημερώνουμε πως τέτοιες δουλειές αναλαμβάνει μεταξύ άλλων το ιδιωτικό ΚΕΠ - Κέντρο Διεκπεραιώσεων της Ντέπης Ζαχαριουδάκη 
 
Λεωφόρος Μίνωος 81, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τηλέφωνο 2813-016026 και 6971 973804. Αν μάλιστα αναφέρετε πως το είδατε στα "Βολταράκια" θα σας κάνουν μια ειδική προσφορά. 
 
Ευχόμαστε σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία αρχείου από το Στέφανο Ραπάνη - All rights reserved.

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...