Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μαρίνα Σάττι με τους φίλους της (φωτογραφίες)  

Η Μαρίνα Σάττι μεγάλωσε στο Ηράκλειο, στη συνοικία του Μασταμπά και αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Ηρακλείου. Φαινόταν από μικρή ότι ήταν χαρισματικό παιδί, όμως, όταν πέρασε στην αρχιτεκτονική του Μετσόβιου και μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει, κανείς δεν φανταζόταν τι επρόκειτο να συμβεί...

Μαρίνα Σάττι 4

Ξεκίνησε θεατρικές σπουδές στην Ανώτατη Σχολή Δραματικής Τέχνης "Βεάκη" και στην "Κεντρική Σκηνή", αλλά και σπουδές jazz μουσικής στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας. Το 2007 κέρδισε υποτροφία για το Berklee College of Music, ως εξαιρετικό μουσικό ταλέντο, από όπου και αποφοίτησε το 2011 σπουδάζοντας ενορχήστρωση και παραγωγή. Το 2017, το τραγούδι της "Μάντισσα", εμπνευσμένο από ηπειρώτικους ρυθμούς, έγινε viral ξεπερνώντας μέχρι σήμερα τις 48 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. 
 
Μαρίνα Σάττι 2
 
Τη Μαρίνα Σάττι, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021, οπότε και έδωσε μια ωραία συναυλία στο παλιό δημοτικό Αρχανών, παρουσία συγγενών, φίλων της από τα παλιά, αλλά και θαυμαστών της τέχνης της. 
 
Μαρίνα Σάττι 9
 
Μιας μουσικής τέχνης που χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό παραδοσιακών ήχων με urban στοιχεία, ρυθμούς και παραγωγή. Η Μαρίνα με τα χορευτικά και τη ζωντάνια της κέρδισε τις εντυπώσεις, ειδικά όταν κατέβηκε από τη σκηνή και άρχισε να τραγουδά περιδιαβαίνοντας ανάμεσα από τον κόσμο...
 
Μαρίνα Σάττι 7
 
Όπως μας είπαν φίλοι της από τα παλιά, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η Μαρίνα Σάττι (ή Satti) είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, που μεγάλωσε σαν όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν το '80 στο Ηράκλειο. Με τις παρέες, τα θερινά τα σινεμά, τα πάρτυ. Η Μαρίνα, με Ελληνίδα μητέρα και Σουδανό πατέρα, μεγάλωσε με πλούσια ετερόκλητα πολιτιστικά και ηθολογικά ερεθίσματα που επηρέασαν την καλλιτεχνική της πορεία.
 
Μαρίνα Σάττι 6
 
Το εντυπωσιακό που σχολιάστηκε όχι μόνο από παριστάμενους, αλλά και από τον πολύπειρο φωτογράφο μας είναι το γεγονός πως, ενώ η Μαρίνα Σάττι είναι 35 χρονών, μοιάζει "πιτσιρίκα"! 
 
Μαρίνα Σάττι 5
 
Η συναυλία στις Αρχάνες δόθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κρήτης, με δωρεάν είσοδο για το κοινό, και διοργανωμένη από την Περιφέρεια. Μετά το πέρας της συναυλίας, η Μαρίνα Σάττι έδωσε πολλά αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε με όσους της το ζήτησαν και κουβέντιασε με θεατές και παλιούς συμμαθητές.
 
Παρούσες στη μουσική της παράσταση ήταν μεταξύ άλλων η μητέρα και η θεία της.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτορεπορτάζ: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα καλά νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.