Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η πίτα των Μικρασιατών - Ποιος κέρδισε το φλουρί;

Η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Κρήτης "ο Άγιος Πολύκαρπος" έγινε στο Κέντρο "Αριάδνη" στις 20 Ιανουαρίου 2019 με ιδιαίτερη επιτυχία.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικές και τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες από τους Μανόλη Παπαδάκη (φωνή, κρουστά), Στέλιο Κασαπάκη (ούτι, φωνή), Μιχάλη Χανιωτάκη (κανονάκι, φωνή) και Θέμη Πολυζωάκη (βιολί).

IMG 2539

Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η Σοφία Λημνιου. Μαζί με το φλούρι κέδρισε και το διπλό δώρο που το συνόδευε: Ένα βιβλίο και ένα κόσμημα από τον "Κωνσταντίνο", το γνωστό κοσμηματοπωλείο στην οδό Αργυράκη, στο κέντρο του Ηρακλείου.

IMG 2438

Τους φίλους που παραβρέθηκαν χαιρέτησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Δημόπουλος, μεταξύ των οποίων και το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρη Πασπάτη, τους Αντιδημάρχους Στέλα Αρχοντάκη - Καλογεράκη, Γιώργο Καραντινό, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη, και τον Πατήρ Γεώργιο Λαδουκάκη της ενορίας Αγίου Δημητρίου Κατσαμπά.

IMG 2454

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Συλλόγου "ευχαριστεί θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και εύχεται σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Στέφανο Ραπάνη για τις φωτογραφίες και στον Γιάννη Λουλουδάκη και το προσωπικό του κέντρου "Αριάδνη" για την φιλοξενία τους".

www.voltarakia.gr

Ακολουθούν κι άλλες φωτογραφίες - Δείτε τις:

 

Gallery