Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαμός στην Αλικαρνασσό, παίρνει σειρά η Βιάννος!

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίστηκε στην Ν. Αλικαρνασσό η προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών που έχει ξεκινήσει από τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.), με στόχο την κατάργηση της πλαστικής σακούλας και την προώθηση της τσάντας πολλαπλών χρήσεων στις καθημερινές αγορές.

Εκατοντάδες κάτοικοι της Ν. Αλικαρνασσού παρευρέθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση, άκουσαν προσεκτικά τι έχει γίνει μέχρι σήμερα από τα στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και πήραν δωρεάν την δημοφιλή πλέον τσάντα πολλαπλών χρήσεων, τονίζοντας όλοι την πρόθεσή τους να την χρησιμοποιούν συνεχώς.

"Συγκινητική ανταπόκριση"...

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ Χάρης Μαμουλάκης: "Είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση που βιώνουμε σε κάθε δράση ενημέρωσης που πραγματοποιούμε. Και είναι κάτι που αποδεικνύει ότι οι συμπολίτες μας διαθέτουν περιβαλλοντική συνείδηση και διάθεση να γίνουν ενεργοί υποστηρικτές στην προσπάθεια για ένα καλύτερο, πιο φιλικό προς το περιβάλλον, αύριο για τον τόπο μας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και θα ήθελα και δημόσια να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες καθώς επίσης και όλα τα στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. για το άψογο αποτέλεσμα".

Ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ. ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Δημοτικού Διαμερίσματος Ν. Αλικαρνασσού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Αρτεμισία», τη Διοίκηση και το προσωπικό της ΔΗ.Κ.Ε. Ηρακλείου, το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, καθώς επίσης και τους εφημέριους του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου για την πολύτιμη υποστήριξή τους στη δράση.

Επόμενος σταθμός είναι η Βιάννος!

Η επόμενη προγραμματισμένη δράση ενημέρωσης του ΕΣΔΑΚ θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Βιάννου, την Παρασκευή 18 Μαΐου και ώρα 10 το πρωί στο Λύκειο της Βιάννου, όπου και θα γίνει η διανομή της τσάντας πολλαπλών χρήσεων στους μαθητές της περιοχής.