Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η επιτυχία της Καστρινής Αποκριάς (Φωτορεπορτάζ)

Πλημμύρισε το Ηράκλειο κατά τη διάρκεια της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης το μεσημέρι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου. Χιλιάδες άνθρωποι, όλων των ηλικιών, βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης για να γιορτάσουν την Αποκριά, να χαρούν, να διασκεδάσουν, να παρελάσουν...

Λόγω των έργων η διαδρομή φέτος ήταν διαφορετική: Ξεκίνησε από την Πλατεία 18 Άγγλων στο λιμάνι και συνεχίστηκε από τον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου, την Πλατεία των Λιονταριών, την Λεωφόρο Δικαιοσύνης και ολοκληρώθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα άρματα «Τάλως» και «Δίας» του Δήμου Ηρακλείου, τα άρματα που είχαν έρθει από τα Μάλια στο Ηράκλειο, ως προάγγελοι του Μαλιώτικου Καρναβαλιού την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και οι 4 βραζιλιάνες χορεύτριες.

Την παρέλαση «άνοιξαν» τα άρματα των Μαλίων, ακολουθούσαν οι βραζιλιάνες χορεύτριες. Συνολικά 44 ομάδες με πλήρωμα από 50 μέχρι και 300 άτομα έλαβαν συμμετοχή βάζοντας ψηλά τον πύχη της Καστρινής Αποκριάς του 2019.

Στην παρουσίαση του καρναβαλιού ήταν ο αγαπημένος μας Γιώργος Τσιχλάκης! Ο καλός καιρός βοήθησε για να κατέβει ο κόσμος στο κέντρο με αποτέλεσμα τα μαγαζιά μαζικής εστίασης κι αναψυχής να δουλέψουν καλά... Και του χρόνου!

www.voltarakia.gr

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ: Στέφανος Ραπάνης - Image Photo Services

Gallery