Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάντα θυμούνται το Μανώλη Σταυρουλάκη

Όσο ζούσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Εργοτέλη Μανώλης Σταυρουλάκης είχε αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα: Στήριζε οικονομικά αδύναμους παλιούς παίκτες του Ηρακλείου... Σε όλες τις μεγάλες γιορτές μοίραζε τρόφιμα σε όσους ήξερε πως είχαν ανάγκη. Διοργάνωνε φιλικούς αγώνες, μέσω των οποίων στηρίζονταν οι λιγότερο τυχεροί... Κι όλα αυτά αθόρυβα και ουσιαστικά...

Την παράδοση που δημιούργησε συνεχίζουν τώρα οι φίλοι και συμπαίκτες του στο Σύλλογο... Το βράδυ της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2017 διοργάνωσαν στο γήπεδο του Μαρτινέγκο φιλανθρωπικό τουρνουά μεταξύ της ομάδας των Παλαιμάχων του Εργοτέλη, του ΠΟΑ και της Ιεράπετρας. Ο αγώνας δόθηκε στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου - ιδρυτή του Συλλόγου - Μανώλη Σταυρουλάκη με αφορμή την συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του.

Οι παίκτες και των ομάδων, αν και παλαίμαχοι, έπαιξαν σαν ενεργοί, προσφέροντας στους θεατές ένα ωραίο θέαμα με πολλές καλές φάσεις. Παίκτες και θεατές πρόσφεραν τρόφιμα, τα οποία παραδόθηκαν στον -παρόντα στον αγώνα- ιδρυτή της εθελοντικής ομάδας αλληλεγγύης "Κίτρινη Αποστολή" Δημήτρη Αποστολάκη για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Μετά το τέλος του αγώνα προσφέρθηκε από την οικογένεια Σταυρουλάκη κέρασμα στη μνήμη του εκλιπόντος. Στο περιθώριο του κεράσματος, εκ μέρους της διοίκησης του Συλλόγου, ο κ. Κεφαλογιάννης τιμητικά διπλώματα στις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά και στη χήρα του Μανώλη Σταυρουλάκη. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την ομάδα της Ιεράπετρας που έκανε τόσο δρόμο για να βρεθεί στο Μαρτινέγκο, ενώ αναφέρθηκε στο έργο και την προσωπικότητα του εκλιπόντος προέδρου. Όπως είπε: "Για όλα αυτά που σήμερα ασχολούμαστε 5 και 6 άτομα, εκείνος τα έκανε μόνος του" και συμπλήρωσε πως πάντα πίσω από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας ο Μανώλης Σταυρουλάκης είχε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σύλλογος των Παλαιμάχων μετά το θάνατο του ιδρυτή του, μετονομάστηκε προς τιμήν του σε Γ.Σ. Παλαιμάχων Εργοτέλη "Μανώλης Σταυρουλάκης".

www.voltarakia.gr

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ: Στέφανος Ραπάνης - Image Photo Services

Gallery