Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παραμύθια μαγικά από αφηγήτρια φοβερή!

Η Ελένη Μπετεινάκη πραγματικά είναι γεννημένη για να λέει παραμύθια! Την ευκαιρία να το διαπιστώσουν αυτό είχαν για άλλη μια φορά μικροί και μεγάλοι που παρακολούθησαν από κοντά την επιστροφή των "Παραμυθιών του Σαββάτου".

Η μεγάλη επιστροφή έγινε το μεσημέρι της 9ης Δεκεμβρίου στο ολοκαίνουργιο βιβλιοπωλείο Greekbooks.gr στην Καντανολέων 8, στο κέντρο του Ηρακλείου... Εκεί μας περίμενε η Ελένη και μας αφηγήθηκε ένα παραμύθι μαγικό: Την "Πριγκίπισσα με το λευκό φτερό"... Συντροφιά της οι κούκλες της κι ένα κουβάρι με πολύχρωμη κλωστή μας μετέφερε στην Ανατολή και συγκεκριμένα στην Ινδία.

Μας διηγήθηκε την ιστορία ένας μαχαραγιά που σπάνια χαμογελούσε. Μόνο σαν έβλεπε την κόρη του την όμορφη Σεντάνα ο ήλιος του έλαμπε στον ουρανό. Το ήξερε αυτό η μητριά της, έβλεπε και την ομορφιά της κόρης και από τη ζήλια και την κακία έλιωνε. Έτσι αποφάσισε να την διώξει μακριά, σε ένα έρημο νησί και χτίζοντας της ένα παλάτι με μια τεράστια βιβλιοθήκη την αιχμαλώτισε. Την εγκατέλειψε ολομόναχη κρύβοντας το νησί απ όλους και όλα. Ένα ολόλευκο παγώνι γινόταν τη μέρα και μια όμορφη πριγκίπισσα για όλη νύχτα. Ώσπου μια μέρα ένας νέος ο Αακάρ ήρθε για να ανατρέψει τη μοίρα που είχε διαλέξει η μητριά για την πριγκήπισσα...

Τι ωραία!

www.voltarakia.gr

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ: Στέφανος Ραπάνης - Image Photo Services

Gallery