Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάποιοι θα κάνουν τώρα καλά Χριστούγεννα...

Την ευκαιρία να συνδυάσουμε διασκέδαση, ωραίο φαγητό και βοήθεια προς το πλησίον είχαμε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 8 το βράδυ, παραμονή του Αγίου Ιωάννη Ελεήμονα, στο πλαίσιο φιλανθρωπικής χοροεσπερίδας που έγινε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα, στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά Ηρακλείου.

Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα αγοραστούν τρόφιμα τα οποία θα διανεμηθούν τα Χριστούγεννα σε άπορες οικογένειες. Τον κόσμο διασκέδασε το συγκρότημα του Κυριάκου Καλέργη και το χορευτικό συγκρότημα του Μιχάκη Κατσούνα, ενώ ανέκδοτα ακούστηκαν από το Νίκο Κωστάκη.

Εκ μέρους των διοργανωτών εκδόθηκε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία τονίζεται: "Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, στον Ιερό σκοπό που είχε η εκδήλωση. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, γιατί χωρίς την δική τους βοήθεια δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση. Ευχαριστούμε το Κρητικό Συγκρότημα του Κυριάκου Καλέργη, το φίλο και λυράρη Γιώργο Χρηστάκη που έπαιξε και αυτός, το χορευτικό συγκρότημα του Μιχάλη Κατσούνα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αϊτανίων για τους πάγκους που μας παραχώρησε, τα θερμοκήπια του φίλου κ. Νικολουδάκη Γιάννη που μας διακόσμησε το χώρο, ευχαριστούμε τους εθελοντές που τόσες μέρες αφιέρωσαν προσφέροντας για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Ιδιαίτερα όλους τους φίλους που ήρθαν εκτός πόλης Ηρακλείου. Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε ο Άγιος της Αγάπης και της Ελεημοσύνης να σας χαρίζει υγεία και να ελεει πάντα το σπίτι σας".

www.voltarakia.gr