Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τελευταία ευκαιρία να δούμε μια ωραία έκθεση

Για τελευταία ημέρα σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 θα λειτουργεί η έκθεση έργων του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ν. Ηρακλείου "Δ. Θεοτοκόπουλος", στη δημοτική αίθουσα "Ανδρόγεω" (2ος όροφος, πάνω από το πολύκεντρο του Δήμου) στη κέντρο του Ηρακλείου.

Την έκθεση διοργανώνει η Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου και φέρει τον τίτλο: "Εκπαιδευτικοί εκτός τάξης".
 
Όπως επισημαίνει εκ μέρους των διοργανωτών η Ζαμπία Λαζανάκη: "Εμείς οι δάσκαλοι πάντα παραχωρούμε την σκηνή στους μαθητές μας, πάντα εμείς κρατάμε το δικό τους χέρι σφιχτά, σταθερά τρυφερά. Όμως ο δάσκαλος έχει πάντα ανοιχτά, πάντα άγρυπνα τα μάτια της ψυχής, εντός και εκτός τάξης. Εμπνέεται, δημιουργεί ζωγραφίζει, συγγράφει, σκηνοθετεί, τραγουδά, παίζει μουσική.  Αυτή η έκθεση είναι ένα όραμα που είχε η Ομάδα μας πολλά χρόνια,νιώθουμε ευγνωμοσύνη που το καταφέραμε".
 
Εκτός από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των εκπαιδευτικών που μπορούμε να απολαύσουμε στο φουαγιέ της αίθουσας "Ανδρόγεω", μπορούμε επίσης να παρακολουθήσουμε τα δρώμενα που γίνονται από τις 7 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
 
Ανάλογα γίνονταν κάθε απόγευμα, καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης. Μάλιστα, κατά την τελετή των εγκαινίων, τη Δευτέρα 22 Απριλίου, βραβεύτηκαν τα παιδιά των μελών του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και θα ακούστηκαν τραγούδια από τη χορωδία του Συλλόγου.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία από την έκθεση: Ζαμπία Λαζανάκη

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδηλώσεις και οι τέχνες ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.