Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι μικροί θησαυροί των αγγέλων μας περιμένουν...

Χειροποίητα εργόχειρα, σπάνια βιβλία και κρυστάλλινα σταχτοδοχεία... Ιστορικές εγκυκλοπαίδειες, καλής ποιότητας φο μπιζού, παλιούς δίσκους, κασέτες, βιντεοκασέτες, δισκέτες... Αυτά και άλλα πολλά μπορούμε να ανακαλύψουμε στο παζάρι των αγγέλων που διεξάγεται στην Πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο, από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου μέχρι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019.

Οι κυρίες του Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου, έχουν συλλέξει και διαχειριστεί με αγάπη χρησιμοποιημένα αντικείμενα που οι συμπολίτες μας δε χρειάζονταν πια. Και που δέχτηκαν να τα προσφέρουν προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τρεις σκοπούς:

* Για την ανέγερση του ξενώνα "Σπίτι των Αγγέλων". Του ξενώνα που ετοιμάζεται στις Αρχάνες για να φιλοξενεί εγκαταλειμμένα βρέφη και νήπια ηλικίας ως 6 ετών.
* Για την ενίσχυση του Ξενώνα «Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού»
* Για τη στήριξη της ΓΡΑΜΜΗΣ SOS 801-11-16000.

Οι πάγκοι θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και κάθε μέρα θα εμπλουτίζονται με νέα είδη προς πώληση.

Στο παζάρι πωλούνται γυαλικά, διακοσμητικά, φωτιστικά, μπιζού, είδη σπιτιού, υφαντά, τουριστικά, βιβλία, εικόνες, κάδρα, παιχνίδια, υφάσματα, χαλιά, είδη μπεμπέ και χιλιάδες απίθανα μικροπράγματα. Τα περισσότερα είναι από δεύτερο χέρι, γι' αυτό και οι τιμές είναι χαμηλές.

Υπάρχουν, ωστόσο, πάλι σε χαμηλές τιμές, διάφορα πράγματα από στοκ καταστημάτων (π.χ. κατά καιρούς έχουμε "πετύχει" κλωστές, τετράδια, ούζο κ.α.) τα οποία έχουν προσφερθεί από τους εμπόρους της πόλης στο Σύνδεσμο Γυναικείων Σωματείων.

Σύμφωνα με τις διοργανώτριες, φέτος, στο παζάρι θα διατίθενται (και) φυτά για τον κήπο και το μπαλκόνι μας.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Gallery