Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διψά ο κόσμος για... στιγμές χαλάρωσης!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 το δωρεάν σεμινάριο για «Στιγμές Χαλάρωσης - Αυτοσυγκέντρωσης – Διαλογισμού» που οργάνωσε η αντιδημαρχία Εθελοντισμού στο πλαίσιο της δράσης με θέμα «Προσφορά στο Συνάνθρωπο».

Το σεμινάριο έλαβε χώρα στην αίθουσα των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού με ομιλήτρια τη Σύμβουλο Προσωπικής Ανάπτυξης κ. Μαριλένα Χαχλιούτη. Στόχος του ήταν να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να δημιουργήσουν νέες δυνατότητες για μία καλύτερη ζωή.

Με τον ίδιο στόχο και λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος το σεμινάριο θα επαναληφθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 από τις 19:00 έως 20:30.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών: "Οι συναντήσεις είναι αυτοτελείς και ξεχωριστές και έχουν ως στόχο να προσφέρουν ανιδιοτελώς χαρά στο συνάνθρωπο. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810 287949".

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία από το σεμινάριο.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα καλά και χρήσιμα νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.